Northern Lights

Northern Lights

Het verhaal van twee rouwende onbekenden wiens werelden samenkomen op een regenachtige nacht in Dublin. Openbaringen, bekentenissen, geheimen en leugens omhullen een duister, humoristisch, intiem verhaal van hoop.

Afleveringen

6 afleveringen

Het is vrijdagavond in Dublin en het regent pijpestelen. Vanuit zijn flat met uitzicht op de rivier de Liffey, ziet Lloyd een jonge vrouw op de brug onder zijn raam staan.
In een flashback zoekt Áine wanhopig naar Seán, die vermist is. Wanneer hij wordt gevonden, is het duidelijk dat hij worstelt met zijn geestelijke gezondheid en hulp nodig heeft.
In haar eentje in de pub herinnert Áine zich Seáns 'Fuck It'-lijst en zijn droom om het noorderlicht te zien. Lloyd arriveert in de pu. Hij wil hun gesprek nog niet stoppen.
Lloyd en Áine zingen karaoke in zijn flat. In een flashback zien we Lloyd en Denise een housewarming organiseren voor hun beste vrienden, maar de pret wordt verstoord wanneer er over het krijgen van kinderen wordt gepraat.
In een flashback zien we de blijdschap van Lloyd en Denise bij hun 20-weken echo. In het heden geven Lloyd en Áine toe dat ze niet zeker weten of ze spijt hebben van de kus. Maar wat doen ze nu?
Áine gaat naar Pauline's huis waar ze een diepgaand gesprek hebben. Vervolgens gaat ze het goedmaken met haar eigen familie.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
€ 9,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks