Girls

Girls

Hannah, Shoshanna, Marnie en Jessa zijn vier hartsvriendinnen die worstelen met volwassenheid, de liefde en het leven in New York.

10 afleveringen

Hannah gaat voor een nieuw begin door te daten en organiseert een feestje met haar nieuwe flatgenoot. Marnie krijgt slecht nieuws te verwerken én bezoek van haar moeder. Shoshanna vermijdt Ray. Jessa keert terug van haar huwelijksreis.
Hannah krijgt ongevraagde muzikale aandacht van Adam en ergerlijke bedenkingen over haar schrijfsels van Sandy. Elijah stelt zijn seksualiteit in vraag. Marnie sluit een loopbaancompromis. Jessa wentelt zich in haar leven als getrouwde vrouw.
Hannah aanvaardt een freelance schrijfopdracht om haar veilige cocon te doorbreken. Ze geraakt bevriend met de junk van beneden en slaat zwaar aan het fuiven met Elijah. Marnie gaat intussen zwaar in de clinch met de kunstenaar Booth Jonathan.
Hannah wil een etentje organiseren om haar schrijversschap te vieren. Marnie en Audrey gaan met elkaar in de clinch. Shoshanna beseft plots dat ze onbewust aan een nieuwe fase is begonnen met Ray. Jessa maakt kennis met Thomas-John zijn ouders.
Wanneer Hannah besluit om zich te gaan verontschuldigen bij haar boze buurman, staat ze er van versteld hoezeer ze zich aangetrokken voelt tot de knappe dokter, maar ook tot de statussymbolen van zijn conventionele geslaagde volwassen bestaan.
Hannah tekent een contract voor het afleveren van een e-book, maar de deadline is zo goed als onhaalbaar. Marnie fungeert als gastvrouw voor het feestje van Jonathan. De gedeprimeerde Jessa besluit bij Hannah te blijven logeren.
Hannah besluit Jessa te vergezellen tijdens een bezoek aan haar vervreemde vader, zijn new age echtgenote en Frank (hun maagdelijke tienerzoon).
Hannah probeert haar groeiende angsten omtrent haar boek verborgen te houden voor haar ouders. Marnie is ondersteboven van het nieuws dat Charlie een succesrijk bedrijfje uit de grond heeft gestampt.
Onder druk van haar uitgever en de aanstormende deadline, krijgt Hannah meer chaos in haar hoofd. Op een feestje van Charlies werk probeert Shoshanna Ray te vermijden. Marnie zet een verontrustende eerste stap op het pad van haar dromen.
Ray zet een carrièrestap waarmee hij indruk hoopt te maken op Shoshanna. Marnie interpreteert de bedoelingen van Charlie verkeerd. Om te vermijden dat haar uitgever haar een proces aandoet, moet Hannah haar boek op één dag geschreven krijgen.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
PROMO: Bespaar nu 30%
€ 8,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks