Girls

Girls

Hannah, Shoshanna, Marnie en Jessa zijn vier hartsvriendinnen die worstelen met volwassenheid, de liefde en het leven in New York.

12 afleveringen

1. Females Only

Hannah en Adam nodigen Shoshanna en Marnie uit. De ene zit in zak en as terwijl de andere niet te houden is. Jessa kan het niet laten om te stoken.

2. Truth or Dare

Hannah, Adam en Shoshanna vertrekken op roadtrip om Jessa op te zoeken. Marnie blijft eenzaam achter en zit nog steeds met een verhuis.

3. She Said OK

Hannah biedt de zus van Adam een slaapplek aan. Ray voelt zich goed als manager in het nieuwe restaurant, maar met Shoshanna gaat het minder. Hannah viert haar 25ste verjaardagsfeestje. Marnies innerlijke controlefreak borrelt naar boven.

4. Dead Inside

Hannah probeert een veel te vroeg sterfgeval te verwerken, maar maakt zich zorgen over de impact die het zal hebben op haar eBookcontract. Jessa gaat op zoek naar een oude kennis. Marnie ziet een video die Charlie op het internet heeft gezet.

5. Only Child

Hannah is in de wolken als ze zich op de begrafenis van haar uitgever onder de literaire illuminati mag begeven, tot ze verneemt dat haar deal misschien ook ten dode is opgeschreven. Jessa maakt enkele veranderingen. Ray geeft Marnie advies.

6. Free Snacks

Hannah gaat aan de slag als schrijfster van publi-reportrages voor GQ, maar ze vreest dat de zakelijke omgeving haar creatieve drive de das zal omdoen. Shoshanna heroverweegt haar breuk met Ray.

7. Beach House

Tijdens een meidenweekendje op Long Island loopt Hannah Elijah tegen het lijf. Ze nodigt hem en zijn vrienden uit in de hoop dat ze zo wat tegengewicht kan bieden voor Marnies rigoureuze programma van eerlijkheid en genezing.

8. Incidentals

Patti LuPone waarschuwt Hannah dat Adam zal veranderen nu hij een hoofdrol heeft in een Broadwaystuk. Jessa krijgt op haar werk onverwacht bezoek van haar oude vriend Jasper. Marnie voelt zich aangetrokken tot Desi.

9. Flo

Omdat ze achterstallige huur moet betalen en baalt van het literaire succes van een oude klasgenote, aanvaardt Hannah een baantje in Grumpy Café en neemt ze deel aan een lezing waar haar voormalige professor als gastheer optreedt.

10. Role-Play

Na een nachtje stappen met haar collega's is Hannah niet meer thuisgekomen. Marnie gaat aan de slag in de kunstgalerij van Soo Jin, maar niet in de functie die ze in gedachten had. Shoshanna heeft een verrassing voor Jessa.

11. I Saw You

Hannah wordt met haar neus op de feiten gedrukt wanneer ze Elijah uitnodigt om samen met haar een opdracht af te maken. Jessa gaat op zoek naar een baan. Hannah, Elijah en Shoshanna gaan kijken naar Marnies optreden tijdens een vrij podium.

12. Two Plane Rides

Hannah ontvangt nieuws dat haar carriere en relatie in een andere richting zou kunnen duwen. Marnie kiest een slecht moment om een geheimpje te delen met Shoshanna, die met haar eigen nieuws zit. Jessa's baas heeft een ongebruikelijk verzoekje.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
PROMO: Bespaar nu 30%
€ 8,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks