Girls

Girls

Hannah, Shoshanna, Marnie en Jessa zijn vier hartsvriendinnen die worstelen met volwassenheid, de liefde en het leven in New York.

10 afleveringen

Na een maaltijd bij haar ouders, beginnen Adam en Hannah haar laatste dozen in te pakken. Desi en Marnie treden op tijdens een jazzbrunch. Shoshanna haalt haar diploma af. Jessa maakt ruzie met de dochter van Beedie.
Hannah settelt zich in haar nieuwe leven als afgestudeerd studente. Ze ontdekt dat haar geld op de huurmarkt in Iowa een flink pak meer waard is. Tijdens haar eerste schrijversworkshop ontdekt ze dat haar stuk onverwachte reacties losmaakt.
Ray schudt Marnie wakker in verband met Desi's bedoelingen. Adam laat zich meeslepen in Jessa's chaotische web. Tijdens een dichtersfeestje begint Hannah te razen over de onheuse verwachtingen waar vrouwelijke schrijvers tegenaan kijken.
Hannah krijgt van haar klasgenoten de wind van voren. Na haar zoveelste afwijzing tijdens een sollicitatiegesprek, brengt Shoshanna de dag door met Ray. De spanningen tussen Marnie en Desi bereiken een breekpunt.
Hannah belandt in een crisis en krijgt hulp van enkele vrienden. Hannah en Adam voeren een openhartig gesprek over de status van hun relatie.
Na wat zelfonderzoek krijgt Hannah een openbaring. Intussen eindigt Shoshanna's zoveelste catastrofale sollicitatiegesprek toch op een positieve noot. Marnie en Desi raken het maar niet eens. Adam wordt geschokt door een revelatie.
Hannah gaat iets drinken met haar nieuwe collega Fran en woont een ongewone kunstvoorstelling bij. Later brengt ze wat tijd door met Mimi-Rose. Adam wordt van zijn stuk gebracht door Ace. Shoshanna helpt Ray met zijn verkiezingscampagne.
Hannah brengt een namiddagje door met een nieuwe jonge vriend. Marnie en Desi maken ruzie over geld. Jessica geeft Shoshanna enkele goeie verleidingstips. Het etentje van Tad en Loreen met hun vrienden Avi en Shanaz verloopt erg gespannen.
Hannah ziet haar volwassenheid in vraag gesteld wanneer ze geconfronteerd wordt met een familiaal dilemma. Jessa, Mimi-Rose, Ace en Adam beleven een genante ontmoeting. Tijdens het feestje voor Rays campagne, pâkt Marnie uit met een mededeling.
Hannah, Jessa en Adam proberen elk afzonderlijk om Caroline en Laird van hun plannen voor een thuisgeboorte te doen afzien. Shoshanna krijgt een unieke baan aangeboden. Marnie en Desi hebben een meeting met iemand van een platenfirma.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
PROMO: Bespaar nu 30%
€ 8,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks