Girls

Girls

Hannah, Shoshanna, Marnie en Jessa zijn vier hartsvriendinnen die worstelen met volwassenheid, de liefde en het leven in New York.

10 afleveringen

1. Pilot

Twee jaar nadat ze afstudeerde aan de universiteit, krijgt de 24-jarige Hannah plots van haar ouders te horen dat ze haar niet langer financieel kunnen ondersteunen.

2. Vagina Panic

Hannah is er even niet goed van als ze verneemt dat Adam normaal geen condoom gebruikt. Haar eeuwige vrees voor HIV borrelt weer op.
Hannah trekt een speciale outfit aan en brengt een bezoek aan Adam. Nu blijkt dat Jessa in New York blijft, heeft ze een baantje aangenomen als babysitter.

4. Hannah's Diary

Hannah leert pikante sms'jes versturen. Shoshanna loopt een kerel tegen het lijf waarmee ze ooit op vakantiekamp zat. Jessa laat zich afleiden tijdens haar job.
Hannah is in de war door de gemengde signalen die haar baas en Adam uitzenden. Marnie en Charlie beoordelen hun relatie. Jessa is vastbesloten om een ex-liefje te heroveren.

6. The Return

De 30ste huwelijksverjaardag van Hannahs ouders komt eraan. Ze laten haar naar Michigan overvliegen om de feestelijke gebeurtenis mee te vieren.
Tijdens een wild feestje in Bushwick komen de meiden voor enkele verrassende onthullingen te staan. Er vallen ook een paar gekwetsten...
Hannah en Adam groeien dichter naar elkaar toe. Tijdens Hannahs afwezigheid ontstaat er een onverwachte vriendschapsband tussen de werkloze Jessa en de depressieve Marnie.

9. Leave Me Alone

Hannah besluit enkele risico's te nemen wanneer een boek van een oude klasgenote gepubliceerd wordt en ze ruzie heeft met Marnie over achterstallige huur.

10. She Did

Hannah begint haar relatie met Adam in vraag te stellen. Shoshanna's unieke karakter draait uit in haar voordeel. Jessa organiseert een mysteriefeestje waar Marnie haar vrijgevochten kantje aanvaardt.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
PROMO: Bespaar nu 30%
€ 8,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks