Girls

Girls

Hannah, Shoshanna, Marnie en Jessa zijn vier hartsvriendinnen die worstelen met volwassenheid, de liefde en het leven in New York.

10 afleveringen

1. Wedding Day

Marnie stort zich als een bezetene op de voorbereidingen van haar huwelijk. Hannahs vriend Fran beleeft een ongemakkelijke ontmoeting met Adam. Ray helpt Desi om zijn huwelijksangsten te overwinnen.

2. Good Man

Door een irritante kamergenoot beslist Fran om in te trekken bij Hannah. De vader van Hannah stort zich op dating. Jessa en Adam brengen samen tijd door. Ray krijgt er een concurrent bij. Elijah heeft een ontmoeting met een bekend nieuwsanker.

3. Japan

Shoshanna voelt zich als een vis in het water op haar nieuwe werkplek in Japan. Zelfs haar baas is geweldig. Hannah is geschokt door een ontdekking op de gsm van Fran. Adams acteerkunsten worden het doelwit van kritiek.

4. Old Loves

Het komt tot een aanvaring tussen Fran en Hannah wanneer er een discussie ontstaat over hun verschillende aanpak als leerkrachten. Marnie kan er niet mee lachen dat Desi hun appartement volledig renoveert en Elijah ontmoet Dill.
Hannah maakt een uitstapje met haar moeder, die nog steeds worstelt met haar huwelijk. Het doet Hannah deugd om even weg te zijn van Fran. Shoshanna stort zich ondertussen volledig op haar Japanse romance en Jessa vraagt haar zus om een gunst.
Marnie heeft een heftige woordenwisseling met Desi. Om af te koelen beslist ze om een wandeling te maken. Tijdens haar tochtje loopt ze een oude bekende tegen het lijf.

7. Hello Kitty

Hannah krijgt een uitbrander van de schooldirecteur en haar reactie maakt Fran woest. Tijdens het toneelstuk van Adam maakt Jessa zich zorgen over een confrontatie met Hannah en Marnie deelt nieuws met Ray.

8. Homeward Bound

Ray helpt Hannah uit de nood, die ergens gestrand is na een mislukt zomeruitstapje met Fran. Hun rit naar New York loopt fout. Marnie neemt ondertussen een nieuw nummer op en Shoshanna is terug uit Japan.

9. Love Stories

Hannah loopt een voormalige aartsvijand tegen het lijf, Marnie heeft een zorgwekkende droom en Shoshannah helpt Ray met de marketing van zijn koffiezaak.
Elijah en Loreen helpen Hannah met haar deelname aan de Mother Story Slam, Marnie maakt zich op voor een tournee met Desi, Shoshanna werkt haar plannen voor de zaak van Ray uit en Jessa en Adam vliegen elkaar in de haren.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
PROMO: Bespaar nu 30%
€ 8,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks