F.C. De Kampioenen

F.C. De Kampioenen

De Kampioenen vormen in deze VRT-reeks de klungeligste voetbalploeg van Vlaanderen. Toch is het steeds een leuke boel in het clubcafé met figuren als Boma, Marcske, Pascalleke en Xavier. Maar DDT, BTW en Fernand Costermans steken daar maar al te graag een stokje voor.

13 afleveringen

Na het vertrek van Oscar Crucke heeft Boma zichzelf uitgeroepen tot trainer.
Pascale heeft een cruise gewonnen. Voorwaarde is wel dat ze een partner meeneemt.
DDT heeft een mooie vrouw leren kennen: Lea De Wilde. Ondertussen zit Boma, tot grote ergernis van Bieke, weer achter Pascale aan.
Bieke is overtijd met een artikel over Alleenstaande moeders. Carmen hoort hierover en leidt er uit af dat Bieke zwanger is.
Mike, een oude klasgenoot, stopt bij DDT met zijn Ferrari. Hij blijkt zich recent als importeur van exotisch vlees te hebben gevestigd.
Xavier komt met het nieuws dat het leger hem heeft uitgekozen om mee te doen in een promotiefilm. Het bericht wordt eerste op gelach onthaald, maar blijkt toch waar te zijn.
Boma mislukt nog maar eens in zijn toenaderingspogingen tot Pascale. Doortje is erg verliefd op Pol, maar ze krijgt geen duidelijk antwoord op haar verzuchtingen.
Pascale heeft het plan opgevat het cafe te veranderen in een sjieke taverne. De vrouwen steunen haar plan en staan haar bij met raad en daad.
Marc heeft problemen met DDT over zijn auto, als keeper met de ploeg en met Boma over een reclamestunt. Men denkt dat hij te meegaand is.
DDT leest in de krant dat een voetbalclub de deuren moet sluiten wegens supportersgeweld. Hij recruteert twee zware jongens, Fred en Frank, om keet te schoppen.
De Kampioenen hebben een tombola georganiseerd die uitzonderlijk goed verlopen is: 25.000 frank opbrengst. Ondertussen zit Pol in geldnood.
Carmen heeft een wichelroede gekocht. Zij denkt hiermee negatieve stralen te kunnen opsporen.
Moeder DDT belt haar zoon met het nieuws dat zij de ideale vrouw voor hem gevonden heeft. DDT probeert zich te redden door te zeggen: Ik heb al een vrouw.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
€ 9,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks