F.C. De Kampioenen

F.C. De Kampioenen

De Kampioenen vormen in deze VRT-serie de klungeligste voetbalploeg van Vlaanderen. Toch is het steeds een leuke boel in het clubcafé met figuren als Boma, Marcske, Pascalleke en Xavier. Maar DDT, BTW en Fernand Costermans steken daar maar al te graag een stokje voor.

13 afleveringen

Maman is overleden. Maurice moet een paar dagen weg om de verkoop van het ouderlijke huis te regelen.
De middenstandsbond is op zoek naar een nieuwe kerstman, nu Jean-Luc Grootjans zijn been heeft gebroken tijdens een skiongeluk.
Tijdens zijn romantisch uurtje laat Marc de studio van Radio Hallo in vlammen opgaan.
De Kampioenen hebben de trofee voor fair-play gewonnen en de schepen van sport komt die persoonlijk uitreiken.
Billie wil samen met enkele vrienden in de stad een huis huren. Doortje ziet de kotplannen van haar zoon niet zitten, omdat ze vindt dat Billie niet zelfstandig genoeg is.
Marc houdt een wedstrijd op Radio Hallo waarbij men een geluid moet raden, en de prijs is gestegen tot ongeveer 5.000 euro.
Pol kan voor slechts 750 euro een ticket bemachtigen voor de topper Real Madrid - AC Milan in Spanje
Fernand steelt een net met voetballen van de Kampioenen, maar wordt betrapt door Maurice. Het komt tot een confrontatie.
(Deze aflevering wordt aangeboden zoals het oorspronkelijk is gemaakt maar kan verouderde culturele opvattingen bevatten) - Bieke neemt impulsief ontslag, en nu moet Marc dringend zijn verantwoordelijkheid opnemen en een vaste job zoeken.
Wanneer de Kampioenen de voorronde van het Bomaworstbekertornooi verliezen, is voor Boma de maat vol: hij stopt met de ploeg.
Bieke, ruim acht maanden zwanger, heeft last van haar hormonen en Marc moet het ontgelden.
Carmen leest in haar vakliteratuur dat heel wat mannen vreemd gaan tijdens de zwangerschap, en zij is er van overtuigd dat Marc tot dat verfoeilijk gezelschap behoort.
De negen maanden zijn om, maar de geboorte zit er nog niet meteen aan te komen, tot groot ongenoegen van Bieke: Pascale wil de geboorte forceren met allerhande middeltjes, de Kampioenen hangen voortdurend aan de telefoon.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 13,95 € 19,95
€ 8,95 € 11,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Basic jaarlijks