F.C. De Kampioenen

F.C. De Kampioenen

De Kampioenen vormen in deze VRT-reeks de klungeligste voetbalploeg van Vlaanderen. Toch is het steeds een leuke boel in het clubcafé met figuren als Boma, Marcske, Pascalleke en Xavier. Maar DDT, BTW en Fernand Costermans steken daar maar al te graag een stokje voor.

13 afleveringen

Op aanraden van BTW organiseert Boma een Gulden Schoen 99, voor de beste Kampioen.
Monsieur Boma. Boma krijgt bezoek van een schoolvriend, Charles, die hem aanspoort om van het voetbalveld een golfterrein te maken.
Marc wordt door Pascale opgestookt om Bieke ten huwelijk te vragen.
Carmen krijgt het in haar hoofd een restaurant te beginnen. Een eerste poging in haar krantenwinkel mislukt jammerlijk.
Bieke krijgt een kans om televisiepresentatrice te worden bij de zender van Karl Vermeire, eigenaar van een regionale zender.
De kampioenen staan voor een moeilijke medische controle, uitgevoerd door de strenge dokter Saskia Hengelen. Vooral Xavier zit in de problemen.
In het dorp wordt een cultuurprijs uitgeschreven. De Kampioenen besluiten een opvoering van Romeo en Julia op te zetten. De repetities verlopen echter niet van een leien dakje.
De Kampioenen krijgen een Hollandse voetbalploeg op stage. Groot is de verbazing wanneer het blijkt om een vrouwelijke voetbalploeg te gaan.
Een producer van reclamefilmpjes ziet in Nero de ideale hoofdrol voor zijn volgende spot. Carmen krijgt het hoog in de bol en ziet Nero al in Hollywood belanden.
De vader van BTW, een rijke bierbrouwer, verstoort een match van de Kampioenen. Hij komt controleren hoe het gaat met het restaurant van zijn zoon.
Carmen ontmoet toevallig een oude schoolvriendin, Suzanne Verspecht, die haar altijd het leven zuur maakte.
Pascale wint een auto in een tombola. Ze moet nu haar rijbewijs halen van Bieke die het beu is om chauffeur te spelen. Dit loopt echter niet van een leien dakje.
Pascale krijgt de oude meubels van haar zus Madeleine. Jammer genoeg zijn die geen waardevolle antiek maar afgedankte rommel die ze aan de straatstenen niet kwijt kan.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
€ 9,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks