F.C. De Kampioenen

F.C. De Kampioenen

De Kampioenen vormen in deze VRT-serie de klungeligste voetbalploeg van Vlaanderen. Toch is het steeds een leuke boel in het clubcafé met figuren als Boma, Marcske, Pascalleke en Xavier. Maar DDT, BTW en Fernand Costermans steken daar maar al te graag een stokje voor.

12 afleveringen

Boma zit in de problemen : zijn worstenvoorraad wordt op dioxine gecontroleerd en ondertussen zijn al zijn bankrekeningen geblokkeerd.
Pascale wordt vijftig en dat gaat haar niet goed af, vooral dankzij de goedbedoelde bemoeienissen van de andere Kampioenen.
Carmen klaagt weer eens over het gebrek aan interesse vanwege Xavier.
Pascale heeft Madeleine en haar echtgenoot uitgenodigd voor het jaarlijkse kerstdiner en wil dat alles perfect verloopt.
Carmen ontmoet een oude schoolvriendin, Micheline, die het ver geschopt heeft en haar voorstelt om lid te worden van haar serviceclub, de Tigresses.
Xavier krijgt enorm veel kritiek van de ploeg en van Carmen. Na een zatte avond belandt hij bij Fernand, aan wie hij zijn nood klaagt.
Xavier heeft, onder dwang van Carmen, een nieuwe bijverdienste : hij handelt in verzekeringen achter zijn uren in het leger.
Pol heeft met de laatste spaargelden een ticket voor de match Anderlecht-Barcelona gekocht, achter de rug van Doortje om.
Boma heeft een nieuw project dat in een waas van geheimzinnigheid wordt gehuld.
De Kampioenen en Fernand komen in conflict rond de grenzen van het veld. Een student landmeter, Dirk, meet het veld op, en daaruit blijkt dat een van de goals eigenlijk aan Fernand toebehoort!
Het leven van Xavier en Carmen wordt grondig verstoord wanneer Carmens moeder Agnes bij hen intrekt na een heftige ruzie met haar jaloerse man, Juul. Ondertussen krijgt Marc de opdracht om op Billie te passen.
Bieke heeft een nieuwe job : ze mag bij een reclamebureau beginnen. Haar eerste opdracht is een radiospotje maken voor de verzekeringsactiviteiten van Xavier.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 13,95 € 19,95
€ 8,95 € 11,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Basic jaarlijks