F.C. De Kampioenen

F.C. De Kampioenen

De Kampioenen vormen in deze VRT-serie de klungeligste voetbalploeg van Vlaanderen. Toch is het steeds een leuke boel in het clubcafé met figuren als Boma, Marcske, Pascalleke en Xavier. Maar DDT, BTW en Fernand Costermans steken daar maar al te graag een stokje voor.

12 afleveringen

Het gaat niet goed tussen Marc en Bieke: Bieke is Marcs geklungel beu en Marc snapt niet waarom Bieke altijd kwaad wordt op hem.
Na een ruzie met Pascale besluiten Marc en Bieke te verhuizen. Net dan trekken Pol en Doortje weg van bij Fernand, dus komt dat goed uit.
(Deze aflevering wordt aangeboden zoals het oorspronkelijk is gemaakt maar kan verouderde culturele opvattingen bevatten) - Om de Kampioenen weg te pesten, laat Fernand het uitschijnen dat het veld vervuild is.
Dag van de secretaresse. Boma wil dat Doortje absoluut deelneemt aan de Supersecretary-wedstrijd, maar zij ziet dit niet zitten.
Billie is gebuisd voor turnen, en Pol vindt dat een ramp. Hij schakelt de Kampioenen in om Billie te laten ervaren dat sport tof is, met desastreuze gevolgen.
Carmen is haar winkeltje beu en in samenspraak met Boma besluit ze ermee te stoppen.
Boma valt het nieuwe cafehulpje Siska zodanig lastig dat Pascale erop aanstuurt dat hij psychologische hulp zoekt voor zijn vrouwenverslaving.
Het is een april, een hoogdag voor Xavier. Zijn aprilgrappen worden echter door weinigen gesmaakt.
Pol wordt geselecteerd om deel te nemen aan een vervolmakingcursus voor trainers, ingericht door de voetbalbond. Hij kan echter het cursusgeld niet betalen en moet op zoek naar financiele middelen.
Boma heeft zakenrelaties met een Duitser die geinteresseerd is in zijn worsten. Het belooft een grote klant te worden.
Doortje heeft in opdracht van Boma de boekhouding van de Kampioenen doorgelicht en concludeert dat de ploeg ernstig verlieslatend is.
Moema verplicht Boma om haar vroegere kuisvrouw, Amelie, in dienst te nemen.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 13,95 € 19,95
€ 8,95 € 11,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Basic jaarlijks