Dexter

Dexter

Dexter Morgan is een forensisch onderzoeker, werkzaam als bloedspatpatroononderzoeker bij de politie in Miami op de afdeling moordzaken. Maar daarnaast is hij ook een seriemoordenaar.

12 afleveringen

Zes maanden na de moord op LaGuerta leidt Dexter nog steeds een leven als vader, broer en seriemoordenaar. Terwijl Deb worstelt met de gevolgen van haar daden, komt een mysterieuze vrouw bij Miami Metro werken en biedt informatie uit eerste hand over het verleden van Dexter.
Miami Metro zet de zoektocht naar de hersenchirurg verder. Ondertussen vraagt Dr. Vogel de hulp van Dexter om wat klusjes te doen.
Dexter gaat verder met zijn jacht op de 'hersenchirurg'. Dr. Vogel probeert Dexter te bewijzen dat hij perfect is.
Dexter vindt weer een potentiële seriemoordenaar.
Dr. Vogel wordt ontvoerd door de 'hersenchirurg', waarna Dexter en Debra haar proberen te redden. Masuka ontdekt dat hij een dochter heeft.
Dexter volgt een jonge psychopaat om te zien of deze geschikt is voor zijn tafel.
Dexter jaagt op Hannah om erachter te komen waarom ze terug is in Miami. Dexter krijgt een volgeling en begint hem de Code te leren.
Dexter zoekt zijn volgeling op omdat hij denkt dat deze zijn buurvrouw heeft vermoord. Ondertussen probeert Dexter Hannah te helpen met het land te verlaten.
Dexter onderzoekt een moord die dichtbij komt. Ondertussen krijgt Dr. Vogel de verrassing van haar leven wanneer iemand uit haar verleden terugkomt.
Dexter krijgt hulp van Dr. Vogel om de 'hersenchirurg' naar een locatie te lokken om hem op zijn tafel te krijgen. Later wordt er een belangrijk persoon voor Dexter voor zijn ogen vermoord.
Dexter zit in tweestrijd tussen Hannah en Harrison aan de ene kant, en Saxon aan de andere kant.
Wanneer een Tornado Miami bedreigt, wil Dexter alles beëindigen op zijn eigen manier.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
PROMO: Bespaar nu 30%
€ 8,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks