Dexter

Dexter

Dexter Morgan is een forensisch onderzoeker, werkzaam als bloedspatpatroononderzoeker bij de politie in Miami op de afdeling moordzaken. Maar daarnaast is hij ook een seriemoordenaar.

12 afleveringen

Dexter voelt zich verantwoordelijk en zelfs schuldig voor de dood van Rita. Quinn moeit zich met het onderzoek en komt er openlijk voor uit dat hij Dexter verdenkt.
Dexter wordt buiten verdenking gesteld en ziet de kans om zich op een nieuw slachtoffer te storten.
Dexter huurt een nanny in voor zijn zoontje Harrison, zodat hij zich ten volle op zijn volgende slachtoffer kan concentreren.
Dexter zit met de handen in het haar nu een onschuldige jonge vrouw hem heeft zien moorden.
Dexter probeert Lumen ervan te overtuigen terug te keren naar haar geboortestaat, maar ze weigert.
Dexter achtervolgt zijn volgende slachtoffer, wanneer hij plots een paniekerig telefoontje van Lumen krijgt, die een van haar aanranders heeft neergeschoten.
Dexter helpt Lumen met het opsporen van haar aanranders en ontdekt een link met celebrity Jordan Chase.
Dexter en Lumen huren een kamer in het hotel waar Jordan Chase een seminarie geeft. Ze willen zijn lijfwacht uitschakelen, maar dat blijkt gemakkelijker gezegd dan gedaan.
Dexter wil zich verdiepen in het leven van Jordan Chase, maar wordt opgehouden wanneer een dronken Astor plots bij hem voor de deur staat.
Dexter ontdekt dat er nog een ander slachtoffer van de aanrandersbende de gruwel heeft overleefd. De vrouw onthult de naam van het laatste onbekende lid.
Dexter ontdekt dat hij al geruime tijd gefilmd en afgeluisterd wordt met apparatuur die op naam van Quinn staat. Debra komt met de theorie dat een overlevend slachtoffer samenwerkt met een man om de aanranders een voor een uit te schakelen.
Dexter moet alles op alles zetten nu Lumen is ontvoerd door Jordan Chase, maar net nu komen Astor en Cody samen met hun grootouders bij hem langs, om de verjaardag van de kleine Harrison te vieren.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
PROMO: Bespaar nu 30%
€ 8,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks