Dexter: New Blood

Dexter: New Blood

Dexter Morgan leeft al tien jaar onder de radar. Hij heeft een leven opgebouwd in een slaperig en besneeuwd Amerikaans stadje. Maar zijn lust voor bloed is nog lang niet gestild.

Afleveringen

10 afleveringen

Dexter leeft al een kleine tien jaar in een klein, winters dorpje. Hij heeft al lang niet meer gemoord, maar een plaatselijke flapuit stelt zijn 'dark passenger' op de proef.
De politie zoekt naar een vermist persoon. Dexter probeert ondertussen een band op te bouwen met zijn zoon.
Het onderzoek dat Dexter heeft teweeggebracht maakt het moeilijk voor hem om een band te smeden met zijn zoon. Op school maakt Harrizon zich populair als lid van het worstelteam.
De vader van de persoon die Dexter heeft vermoord maakt een onverwachte aankondiging. Harrison wordt als een held onthaald na een incident op school.
Dexters pogingen om zijn zoon weg te houden van drugs stimuleert zijn Dark Passenger op een zeer impulsieve manier.
Iemand ontdekt de geheime identiteit van Jim Lindsay, wat Dexter doet beseffen dat hij mogelijk niet de enige seriemoordenaar in het stadje is.
Dexter verandert van een jager in een beschermer wanneer hij beseft dat iemand het gemunt heeft op een persoon die hem dierbaar is.
Dexter vecht voor zijn leven in de bossen, wat tot een confrontatie leidt in een verlaten zomerkamp. Harrison bevindt zich tussen twee vaderfiguren.
Dexter en Harrison groeien dichter naar elkaar toe tijdens een kerstuitje, maar ze komen al snel in het vizier van een seriemoordenaar. Angela twijfelt aan de veiligheid in Iron Lake.
Dexter en Harrison proberen een normaal leven te leiden op een plek die allesbehalve normaal blijkt te zijn.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand € 13,95 € 19,95 € 8,95 € 11,95 € 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Basic jaarlijks