Star Trek: Strange New Worlds

Star Trek: Strange New Worlds

Een decennium voor Captain Kirk de USS Enterprise betreedt, ontdekken Christopher Pike, Spock en Number One het heelal op zoek naar nieuwe werelden.

Afleveringen

10 afleveringen

Kapitein Christopher Pike komt terug uit ballingschap om een officier te redden die vermist raakte tijdens een fout gelopen missie.
Een eeuwenoude buitenaardse reliek weerhoudt de crew van de USS Enterprise ervan om te voorkomen dat een komeet inslaat op een bewoonde planeet.
Una moet de confrontatie aangaan met een geheim wanneer de crew wordt getroffen door een hevige besmetting op het schip.
Pike moet enkele ongebruikelijke methodes aanwenden om de confrontatie aan te gaan met een duistere kracht die de Enterprise aanvalt.
Spock en Pike zitten aan de onderhandelingstafel met een bijzondere buitenaardse soort, maar dan krijgt Spock plots een persoonlijk bezoekje.
Wanneer een idyllische planeet wordt bedreigd, wordt Pike herenigd met een liefde uit het verleden. Hij beslist om haar en een heilig kind te beschermen tegen een samenzwering.
Tijdens een humanitaire missie belandt de USS Enterprise in een dodelijk spel met enkele ruimtepiraten.
De Enterprise komt vast te zitten in een gaswolk waar een buitenaardse intelligentie ervoor zorgt dat de crew komt vast te zitten in een sprookje.
De crew van de Enterprise worden geconfronteerd met hun demonen wanneer ze op een ruige planeet landen waar een hongerige vijand huist.
Pike overweegt zijn kansen wanneer zijn duister lot steeds duidelijker wordt. Kan hij zichzelf redden van de toekomst?
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
PROMO: Bespaar nu 30%
€ 8,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks