Dexter

Dexter

Dexter Morgan is een forensisch onderzoeker, werkzaam als bloedspatpatroononderzoeker bij de politie in Miami op de afdeling moordzaken. Maar daarnaast is hij ook een seriemoordenaar.

12 afleveringen

Deb probeert haar betrokkenheid bij de moord op Travis te verbergen. Detective Mike Anderson is op het verkeerde moment op de verkeerde plaats.
Miami Metro gaat op onderzoek uit nadat er nieuwe informatie is binnengekomen over een al 15 jaar lopende zaak.
Dexter probeert de hulp van Debra in te schakelen bij zijn nieuwe doelwit. Terwijl de Oekraïense maffia wraak probeert te nemen op de moord op iemand uit de groep, groeit Quinn steeds dichter naar een van de strippers toe.
Nadat ze een gevaarlijke moordenaar hebben opgepakt, lijkt alles mis te lopen bij Miami Metro. In een poging om zijn zus te redden, begeeft Dexter zich in een gevaarlijk kat-en-muisspel.
Tijdens zijn onderzoek naar een moord op zijn boot, die hij niet pleegde, moet Dexter ook af zien te rekenen met Isaak.
Debra komt in contact met een misdaadversaggever die informatie heeft over Hannah McKay, Dexters nieuwste obsessie.
Quinn valt terug in een oud patroon in zijn poging om Nadia te beschermen. Dexter en Hannah groeien dichter naar elkaar toe.
Hij is nog niet uit de gevangenis, of Isaak hervat zijn jacht op Dexter alweer. Quinn heeft het steeds moeilijker met de Koshkas.
Dexter blijft bezig met zijn jacht op Isaak. Een interne zaak binnen de Koshka's vergemakkelijkt zijn leven echter enorm.
Dexter clasht met Hannah's vader. De brandstichter komt steeds meer in het vizier van de politie. Quinn vecht voor Nadia.
Debrah krijgt een tip van Hannah's vader, waar Dexter niet blij mee zal zijn. Dexter komt erachter dat de man die achter de dood van zijn moeder zat, op vrije voeten komt.
Dexter moet zichzelf beschermen wanneer LaGuerta hem lijkt te gaan ontmaskeren.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
PROMO: Bespaar nu 30%
€ 8,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks