Dexter

Dexter

Dexter Morgan is een forensisch onderzoeker, werkzaam als bloedspatpatroononderzoeker bij de politie in Miami op de afdeling moordzaken. Maar daarnaast is hij ook een seriemoordenaar.

12 afleveringen

Als echtgenoot en vader van drie kinderen worstelt Dexter met de balans tussen gezin en werk. Dexter heeft slapeloze nachten en de uitputting begint zijn tol te eisen, ook op het werk. Dexter vraagt zich af of hij misschien te veel hooi op zijn vork heeft genomen.
De druk van het vaderschap begint Dexter parten te spelen. Door zijn slaapgebrek is hij slordig omgegaan met het uitwissen van zijn sporen.
Debra moet een nieuwe moordzaak oplossen - een onbekende vrouw met een ontbrekend stuk huid - die handig genoeg het werk van Freebo lijkt. Dexter weet echter dat Freebo niet de dader is.
Rita neemt de kinderen mee voor een weekendje weg waardoor Dexter tijd heeft voor wat broodnodige ontspanning. En dat betekent voor Dexter een nieuw slachtoffer. Hij zet zijn zinnen op een vrouw die beschuldigd wordt van moord op haar gezin.
Dexter begint zijn eigen onderzoek naar Trinity. Maar zijn motivatie in deze is persoonlijk en de tijd dringt.
Dexter weet dat het slechts een kwestie van tijd is voordat Miami Metro Trinitys laatste werk ontdekt. Daarom moet hij twee keer zo hard werken om een stap voor te blijven op hun onderzoek.
Dexter rust uit met zijn familie op zijn boot, zich niet druk makend om de Trinity Killer die zijn cyclus van moorden heeft voltooid. Uit het niets wordt hij opgeroepen door Miami Metro om een arm te onderzoeken.
Dexter voelt zich niet op zijn gemak omdat hij een onschuldig iemand heeft vermoord. Hij gaat bij Arthur Mitchell en zijn familie op bezoek en komt er achter dat Mitchell van plan is naar Tampa af te reizen.
Voor vele mensen is Thanksgiving een tijd voor familie en tradities. Maar voor Dexter is het een kans om dichterbij zijn gevaarlijkste tegenstander ooit te komen.
Dexter denkt dat hij eindelijk de Trinity Killer begint te begrijpen, echter als hij een tienjarige jongen ontvoert, wordt al zijn kennis in twijfel gebracht.
Dexter is vastberaden zelf af te rekenen met de Trinity Killer, om in ieder geval de fout die hij heeft gemaakt recht te zetten.
Arthur waarschuwt Dexter om met deze jacht te stoppen. Maar Dexter zal alles doen om Trinity te vinden ook al betekent het dat hij de wet moet overtreden.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
PROMO: Bespaar nu 30%
€ 8,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks