Dexter

Dexter

Dexter Morgan is een forensisch onderzoeker, werkzaam als bloedspatpatroononderzoeker bij de politie in Miami op de afdeling moordzaken. Maar daarnaast is hij ook een seriemoordenaar.

12 afleveringen

Dexter heeft zijn leven weer op orde, maar het kan snel uit elkaar vallen. Zijn nieuwe slachtoffer is ook het doelwit van Assistant District Attorney Miguel Prado. Deb moet beslissen hoe ze omgaat met Interne Zaken, want ze willen dat ze zich tegen haar nieuwe partner keert.
Dexter zet de jacht op Freebo verder, wetende dat hij nog steeds in de stad verblijft sinds de vondst van Teegans lichaam. Dexter en Rita moeten een beslissing nemen over haar zwangerschap. Deb zoekt naar de identiteit van haar lichaam.
Dexter heeft een aanvaring met een pedofiel, is niet in staat om Freebo's goede naam te herstellen en zijn vriendschap met Miguel weegt op zijn gemoed.
Na een mislukt huwelijksaanzoek probeert Dexter Rita ervan te overtuigen dat hij meer wil dan een financiële fusie en vaderschap. Deb krijgt een nieuwe zaak. Miguel's broer, Ramon, is vastbesloten om Oscars moordenaar te vinden, wat Dexter en Miguel zorgen baart.
Dexter worstelt met hoe om te gaan met Rita's wens. Debra werkt samen met Anton, haar vertrouwelijke informant, om één van Freebo's criminele vertrouwelingen op te sporen.
Miguel wordt op de proef gesteld door Dexter. Ondertussen wordt Rita gedwongen om haar keuzes te heroverwegen. De Skinner slaat weer toe, deze keer doodt hij de jongen die als portier van Freebo werkte. Debra begint het gevoel te krijgen dat ze er iets mee te maken heeft.
Dexter begint samen te werken met Miguel maar ze hebben al snel meningsverschillen bij het selecteren van een potentieel nieuw slachtoffer. Ondertussen ontdekt Rita dat Miguel's vrouw hem verdenkt van een affaire. Een oude vriendin van Dexter vraagt om hulp bij het beëindigen van haar leven.
Dexter neemt het op zich om Miguel de Code te leren, maar realiseert zich niet dat hij de bloeddorst van zijn partner aanwakkert. Ondertussen is Debra een stap dichter bij het vinden van de Skinner.
De vriendschap tussen Dexter en Miguel komt onder druk te staan terwijl Rita Miguel confronteert met zijn vermoedelijke ontrouw. Ondertussen zoekt Debra wanhopig naar Anton als blijkt dat hij ontvoerd is door de Skinner.
Een reeks schaakachtige stappen volgt wanneer Dexter en Miguel strijden om de leiding, waarbij Miguel Rita's genegenheid wint door haar een royaal huwelijkscadeau te geven. Debra vraagt zich af of haar relatie met Anton de moeite waard is.
Terwijl hij zich voorbereidt op zijn grote trouwdag, moet Dexter een manier vinden om Miguel voorgoed uit zijn leven te verwijderen. Ondertussen heeft Rita haar eigen problemen wanneer Syl onthult dat Miguel omgaat met één van zijn oude vlammen. Debra vindt een nieuwe aanwijzing.
Het is de dag voor de bruiloft van Dexter. Hij moet omgaan met twee mensen die het op hem gemunt hebben, terwijl hij zich voorbereidt op zijn speciale gelegenheid. Ondertussen vertelt Angel Deb dat hij haar heeft voorgedragen voor een promotie.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
PROMO: Bespaar nu 30%
€ 8,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks