Dexter

Dexter

Dexter Morgan is een forensisch onderzoeker, werkzaam als bloedspatpatroononderzoeker bij de politie in Miami op de afdeling moordzaken. Maar daarnaast is hij ook een seriemoordenaar.

12 afleveringen

Dexter krijgt het steeds moeilijker: Doakes' verdenkingen omtrent hem nemen toe, zijn slachtoffers ontsnappen en zijn dumpplaats voor lijken is gevonden.
Dexter vindt het moeilijk om de moord op zijn broer te verwerken. Er is een nieuwe FBI-agent die de "Bay Harbor Butcher"-zaak leidt. Debra vindt het moeilijk om het verleden achter zich te laten.
Dexter heeft zijn zinnen gezet op een nieuw slachtoffer: een moordenaar die zo weerzinwekkend is dat het lijkt alsof hij een tweedehands autoverkoper is. Dexter is niet in staat te liegen tegen Rita over zijn middernachtelijke activiteiten, waardoor ze denkt dat hij een drugsverslaafde is.
Rita's vervreemde moeder komt op bezoek en voelt dat er iets mis is met Dexter. Masuka denkt dat hij een aanwijzing heeft in de zaak van de Bay Harbor Butcher, wat Dexter zorgen baart. Angel's ondervraging van een getuige gaat te ver.
Dexter ontdekt dat de man die zijn moeder voor zijn ogen vermoordde nog steeds leeft. Als hij dit aan Lila vertelt, stelt ze voor dat hij de man onder ogen komt, als onderdeel van zijn weg naar herstel van zijn verslaving. Maar als zijn sponsor staat ze erop om mee te gaan.
Een kopie-kat moordenaar volgt het spoor van de "Bay Harbor Butcher". Dexter moet een bezwarende bewakingsvideo vernietigen.
Jake wordt geconfronteerd met zijn demonen en een nieuw soort kwaad in de zoektocht naar Caroline.
Dexter wordt aangevallen door de man die zijn moeder heeft vermoord. Ondertussen wil Lila dichter bij Dexter komen. Debra en Lundy naderen de Bay Harbor Butcher.
Dexter realiseert zich dat het niet gemakkelijk zal zijn om de zaken met Lila volledig te beëindigen. Dexter probeert de onderzoeken voor te zijn, terwijl de klopjacht op de Bay Harbor Butcher heviger wordt. Een vijand van Dexter ontdekt zijn geheim.
Doakes volgt Dexter naar zijn volgende plaats delict en verrast hem met een onthulling over Harry. De Bay Harbor Butcher-taskforce heeft het gevoel dat ze hun man in de gaten houden.
Dexter moet een enorme beslissing nemen die gevolgen zal hebben voor iedereen die em dierbaar zijn. Lila is ondertussen terug met een geheim om Dexter te chanteren.
De Taskforce is van mening dat de zaak Bay Harbor Butcher is gesloten, maar Dexter heeft nog steeds wat problemen op te lossen.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
PROMO: Bespaar nu 30%
€ 8,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks