Dertigers

Dertigers

Vlaamse realistische VRT-fictiereeks over een vriendengroep van zes dertigers.

Afleveringen

24 afleveringen

Eén jaar nadat ze hun pleegkindje mochten verwelkomen, zijn Alex en Elias al erg gehecht aan Renée. Saartje en Pieter zijn volop op zoek naar een appartement om te kopen. Bart gaat samenwonen met zijn nieuwe vriendin en haar zoon.
De mama van Saartje is opgenomen in het ziekenhuis. Tinne krijgt onverwacht bezoek op school. Elias beseft dat hij strenger zal moeten zijn voor Renée. Bart moet zich nog wat aanpassen aan de nieuwe bewoners in zijn huis.
Een onverwachte sms van haar vader maakt Saartje ongerust. Bart aast op promotie. Alex en Elias hebben schrik dat de mama van Renée haar dochter terug zal willen. De vrienden proberen Tinne aan het daten te krijgen.
Alex en Elias beseffen dat de moeder van Renée een belangrijke rol in hun leven zal gaan spelen. Bart krijgt slecht nieuws en werkt zijn frustraties thuis uit. De diagnose van Sylva zorgt voor onenigheid tussen Pieter en Saartje.
Tinne waagt zich aan Tinder. Bart probeert een band op te bouwen met zijn pluszoon. Na een jaar mag het pleegkindje van Alex en Elias haar mama terugzien. Saartje hoopt vurig dat haar mama nog even bij bewustzijn zal zijn.
Bart start met tegenzin aan zijn werkweek met Anke als nieuwe baas. Pieter heeft een duidelijke mening over hoe Alex met Renée haar mama moet omgaan. Elias helpt Tinne in haar Tinderavonturen.
Wanneer Louise bij Saartje en Pieter komt babysitten, doet Saartje een ontdekking. Tinne heeft het moeilijk met de plaats die Caroline inneemt in de vriendengroep. Alex en Elias proberen connectie te maken met de pleegmama van Renée.
Tinne heeft haar eerste Tinderdate. Alex en Elias bereiden zich voor op de hoorzitting, daar zal de jeugdrechter bepalen of Renée bij hen mag blijven. Saartje wijkt niet van het bed van haar mama...
De vriendengroep steunt Saartje bij het afscheid van haar mama. Dat ook haar papa op de begrafenis is, ligt voor Saartje moeilijk. Caroline probeert met Tinne te praten. Alex en Elias wachten vol spanning op de uitspraak van de jeugdrechter.
Tinne heeft een tweede date met Michiel. Saartje heeft afgesproken met haar vader, in de hoop haar frustraties te kunnen uiten. Bart confronteert Thomas met zijn wietgebruik. Alex en Elias betreuren de beslissing van de jeugdrechter.
Tinne ontdekt dat Saartje condooms aan Louise heeft gegeven. Alex en Elias hebben het steeds moeilijker om Renée los te laten. Caroline en Bart zijn het oneens over de opvoeding van Thomas. Saartje krijgt een uitnodiging van haar vader.
De vriendengroep plaagt Tinne met haar Tinderdates. Saartje sluit zich steeds meer af van Pieter. Alex en Elias proberen te aanvaarden dat ze hun pleegkindje zullen moeten loslaten.
Bart wordt razend wanneer hij ontdekt dat Thomas en Louise samen zijn. Alex en Elias zijn benieuwd hoe Renée haar eerste nacht bij haar mama verlopen is. Tinne en Bart komen samen om te beslissen hoe ze hun dochter gaan straffen.
Kim komt naar het verjaardagsfeestje van Renée, maar ze lijkt niet erg blij met het cadeau dat de vrienden voor haar dochter gekocht hebben. Tinne is wat in de war na de kus met Bart. Bart probeert het goed te maken met Caroline.
Saartje krijgt de resultaten van haar DNA-onderzoek. Renée haar dure nieuwe schoenen blijken ineens spoorloos. Alex en Elias hebben er een dubbel gevoel bij. Het gesprek tussen Caroline, Bart, Tinne en de kinderen loopt niet zoals verwacht.
De uitslag van haar test zorgt voor harde woorden tussen Saartje en Pieter. Het contact met Kim blijft moeilijk lopen en Alex uit zijn bedenkingen bij pleegzorg. Bart is niet van plan zich blijvend te laten chanteren door de kinderen.
De vrienden vertrekken naar de Ardennen voor hun jaarlijks weekendje. Bart heeft de kamerverdeling uitgedokterd zodat Louise en Thomas niet samen kunnen slapen. Ook Tinne heeft weinig zin in het weekend na de kus met Bart.
Bart wil absoluut voorkomen dat Louise en Thomas op dezelfde kamer belanden. Maar zijn verwoede pogingen wekken irritatie op bij Tinne en achterdocht bij Caroline. Saartje licht de groep in over de uitslag van haar DNA-test.
Caroline lijkt er van overtuigd dat er iets speelt tussen Tinne en Bart. Tinne probeert Bart te overtuigen dat het beter is om alles op te biechten. Alex en Elias trachten zich te verzoenen met Kim. Saartje is eerlijk over haar twijfels.
Caroline lijkt niet van plan Bart te vergeven voor de kus met Tinne. Saartje heeft spijt van de ruzie met haar vader. Nu Renée definitief terug moet naar haar mama, worden de ruzies tussen Alex en Elias steeds intenser.
Saartje en Pieter bereiden hun reis naar Mallorca voor. Tinne blijkt niet zo enthousiast over de plannen van Bart. Alex is in shock.
Pieter geniet van zijn vakantie met Saartje. Bart probeert nog een laatste keer met Caroline te praten. Saartje hoopt dat ze het kan bijleggen met haar vader. Alex lijkt Elias niet zomaar te vergeven.
De reis van Saartje en Pieter is niet geworden wat ze ervan verwacht hadden. Tinne beseft dat ze medeverantwoordelijk is voor de breuk tussen Bart en Caroline. Elias maakt zich zorgen over de mama van Renée.
Bart viert zijn 40e verjaardag. Een moment om terug te kijken op de laatste 10 jaar van zijn leven.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
PROMO: Bespaar nu 30%
€ 8,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks