Dertigers

Dertigers

Vlaamse realistische VRT-fictiereeks over een vriendengroep van zes dertigers.

Afleveringen

24 afleveringen

Kan Bart zijn bedrog voor Tinne geheimhouden? Hoe vergaat het Nora als alleenstaande mama? Hebben Alex en Elias elkaar teruggevonden? Wat is er van Pieter en Saartje geworden na die kus in de lift?
Saartje is duidelijk erg geraakt door de harde woorden van An, maar ze beslist om er niets over te zeggen tegen Pieter. Elias komt meer te weten over de moeilijke relatie tussen Alex en zijn vader.
Tinne is teleurgesteld dat Bart haar niet steunt in de nieuwe kansen die ze krijgt op school. Elias heeft het moeilijk om Bart zijn geheim niet met Alex te delen. Saartje hoopt op een romantische laatste avond met Pieter.
Elias wil geen geheimen voor Alex en licht hem in over het bedrog van Bart. Wat moet Alex doen? Tinne maakt een belangrijke professionele keuze. Saartje moet de zware gevolgen dragen van haar nalatigheid.
Alex probeert Saartje te troosten na haar emotionele vertrek naar Londen. Pieter voelt zich schuldig, omdat hij Lucas gevraagd heeft om te liegen tegen An. Tinne begint aan haar nieuwe taak als directie.
Pieter lijkt nog steeds niet van plan om Saartje snel te vergeven. Bart durft eindelijk aan Tinne te vertellen dat Anke bij hem werkt. Nora en Tinne krijgen een nieuwe collega en vooral Nora is enthousiast.
Alex probeert de brokken tussen Pieter en Saartje te lijmen. Anke begint steeds openlijker te flirten met Bart. Nora fleurt helemaal op na een complimentje van Steven. Elias blijft proberen om Alex en zijn familie te verzoenen.
Saartje staat plots bij Pieter voor de deur, ze hoopt het eindelijk te kunnen uitpraten. Bart beseft dat Anke en Tinne elkaar gaan ontmoeten op het personeelsfeest van zijn werk. Nora trekt haar stoute schoenen aan en stapt op Steven af.
Pieter is radeloos nu zijn ex-vrouw Lucas probeert af te pakken. De vrienden willen hem steunen, maar niet iedereen is het eens over hoe ze Pieter het best kunnen helpen.
Elias is razend omdat Alex zomaar besliste om al het geld voor hun trouw aan Pieter te geven. Tinne komt in een lastige situatie terecht wanneer An en Pieter op school ruzie beginnen te maken.
Tinne en Steven groeien steeds dichter naar elkaar toe. Bart heeft schrik dat Anke op het personeelsfeest zijn geheim zal verraden. Pieter vindt het moeilijk om hulp van zijn vader te aanvaarden. Nora probeert Alex en Elias te verzoenen.
Op het personeelsfeest ontmoet Tinne Anke voor het eerst. Maar de avond loopt niet zoals gepland. Voor Pieter is de grote dag aangebroken: hij moet naar de rechtbank om te voorkomen dat de verblijfsregeling van Lucas wordt aangepast.
Alex moet beslissen of hij zijn zieke vader zal opzoeken. Tinne en Steven zoeken elkaar steeds meer op, en dat valt ook Nora op. Bart zijn ego lijkt gekwetst nu blijkt dat Anke ook met andere mannen flirt.
Het schoolfeest bezorgt Tinne veel extra werk en dat leidt tot frustraties bij Bart. Nora vraagt hulp aan Hans, de papa van Claire. De politie komt op huisbezoek bij Pieter. Alex gaat zijn vader opzoeken...
Het schoolfeest wordt voor Tinne en grote beproeving, maar gelukkig kan ze rekenen op de steun van haar collega Steven. Alleen Bart lijkt daar niet zo blij mee. Pieter en An blijven ruziemaken over Lucas.
Pieter gaat Saartje in Londen opzoeken. Alex staat oog in oog met Viviane, zijn stiefmoeder. Hans wil zijn relatie met Nora niet langer verborgen houden voor Claire. Bart wordt steeds wantrouwiger en reageert zijn frustraties af op Tinne.
Bart is ervan overtuigd dat Steven verliefd is op Tinne. Hij eist dat ze bij hem uit de buurt blijft. Nu hij weet dat Saartje een strafblad heeft, wil Pieter zo snel mogelijk een oplossing voor de rechtszaak met An.
Alex gaat vissen met zijn vader. Samen halen ze herinneringen op. Pieter legt zijn ultieme voorstel voor aan An. Bart heeft het moeilijk om Tinne te vertrouwen. Claire betrapt Nora met haar vader.
Alex probeert te bemiddelen tussen Nora en Claire. Pieter krijgt een uitbrander van zijn vader. Het wordt een moeilijke sessie in de relatietherapie voor Tinne en Bart. Tinne is eindelijk eerlijk over haar gevoelens voor Steven.
De groep komt eindelijk nog eens samen. Maar door de problemen tussen Tinne en Bart wordt het geen topdag. Ook Pieter loopt er niet echt gelukkig bij. Hij twijfelt of hij de relatie met Saartje moet beëindigen.
Alex voelt zich schuldig nu hij het geheim van Bart onthuld heeft. Het vertrouwen tussen Tinne en Bart is helemaal zoek. Nora hoopt het terug goed te maken met Hans. Het verjaardagsfeestje van Lucas wordt erg confronterend voor Saartje.
Alex kan eindelijk zijn kant van het verhaal aan Tinne vertellen. Saar voelt zich erg schuldig tegenover Pieter en Lucas. Ze zoekt wanhopig naar een oplossing. Bart zijn ego krijgt een nieuwe klap en hij werkt het uit op Tinne.
Nora beseft dat ze nog heel veel te ontdekken heeft in haar relatie met Hans. Alex moet afscheid nemen van zijn vader en dat zorgt voor een confrontatie met Viviane. Tinne en Bart moeten eindelijk een beslissing nemen.
De hele vriendengroep komt Alex steunen op de begrafenis van zijn vader. Maar Tinne heeft het erg moeilijk om in de buurt van Bart te zijn. Saar lijkt iets te verbergen voor Pieter.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
PROMO: Bespaar nu 30%
€ 8,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks