F*** You Very, Very Much

F*** You Very, Very Much

In één foute, wilde nacht gooit An haar hele leven overhoop. Ze ruilt haar shitty job en zeven jaar relatie in voor een zorgeloos bestaan vol schaamteloze eerlijkheid, rekenend op de logeerbedden van haar twee beste vriendinnen: Flo en Violet.

Afleveringen

10 afleveringen

An heeft een baaldag. Haar bazin gedraagt zich als de antichrist en haar vriend is te enthousiast over een huis dat ze niet wilt kopen. Flo heeft een auditie voor een televisiereeks. Violet ziet een romantische avond in het water vallen.
An wordt geconfronteerd met de gevolgen van haar dronken nacht en neemt een drastisch besluit. Flo dreigt haar werkloosheidsuitkering te verliezen. Violet en Stefaan beleven een namiddag zonder baby. Violet komt met een verrassend verzoek.
An wordt wakker in het bed van een onbekende negentienjarige. Ze herinnert zich niets van de avond. Flo heeft Violet meegetroond op een retraite met een tiental boeddhistische geiten. Daar maakt Flo kennis met Roelof, een bijzonder figuur.
An heeft voor het eerst in zeven jaar een date. Om met Joris te breken, neemt Violet ontslag bij de praktijk. Flo vervangt Billie-May in een toneelstuk, maar heeft een half uur voor de voorstelling nog geen idee wat ze moet doen.
De drie vriendinnen vieren Violets drieëndertigste verjaardag aan zee. Violet kan Joris niet uit haar hoofd zetten. An krijgt onverwacht bezoek van haar vader, een zonderlinge man die ze al jaren niet meer zag.
An geniet van haar relatie met een negentienjarige. Violet heeft haar eerste therapiesessie, maar besluit uit voorzichtigheid niets te reppen over haar ware problemen. Op de set van Kato's kortfilm leert Flo Tim kennen, een charmante cameraman.
Om wat bij te verdienen verhuurt Flo haar flat aan Italiaanse toeristen. An en Flo vieren oudjaar bij Violet en Stefaan, samen met enkele saaie koppels. Violet wilt echter stevig gaan feesten. Wesley heeft onprettig nieuws voor An.
Wanneer Stefaan ontdekt wat er tijdens nieuwjaarsnacht gebeurd is, verdwijnt hij. Violet gaat naar hem op zoek met Flo, die zelf ook met een romantische crisis zit. An krijgt een onaangenaam telefoontje over haar vader.
An en Violet hebben nog steeds ruzie. Violet is ingetrokken bij Joris, maar zonder Casper slaat de eenzaamheid toe. Flo heeft haar moeder en zus uitgenodigd en moet hen iets vertellen. An wil haar leven op het juiste spoor te krijgen.
Seizoensfinale. We treffen de drie vriendinnen zes maanden later, tijdens een verblijf in de Ardennen. Alles lijkt pais en vree. An heeft een nieuwe baan. Flo heeft een nieuwe liefde. Maar Violet worstelt met de nodige inwendige demonen...
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
€ 9,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks