Billie vs Benjamin

Billie vs Benjamin

Billie en Benjamin lijken een match wanneer ze elkaar ontmoeten op een vrijgezellenweekend. Tot een banale discussie de linkse 'trut' in Billie en de rechtse 'lul' in Benjamin naar boven haalt.

Afleveringen

6 afleveringen

Billie en Benjamin ontmoeten elkaar in Oostende, wanneer ze allebei op vrijgezellenweekend zijn. Ze lijken een match made in heaven. Tot een banale discussie de linkse 'trut' in Billie en de rechtse 'zak' in Benjamin naar boven haalt.
Benjamin gaat zich verontschuldigen bij Billie. Ze belanden samen in bed en proberen hun prille relatie geheim te houden voor hun vrienden. Tijdens een nieuwe discussie wordt Billie onwel en belandt ze in het ziekenhuis.
Benjamin is totaal verbolgen als blijkt dat Billie uit ecologische overtuiging geen kinderen wil. Beiden gesteund door hun eigen bubbel, leidt het opnieuw tot een clash tussen hen.
In een poging om hun linkse en rechtse vriendenbubbels te verzoenen met hun relatie, organiseren Billie en Benjamin een barbecue. Die loopt echter al snel uit de hand. In een ruzie tussen Billie en Tommie, moet Benjamin een kant kiezen.
Na een ruzie met zijn moeder, trekt Benjamin in bij Billie, waar sinds kort ook Aziz woont; een dakloze vluchteling en vriend van Billie. Het samenleven verloopt erg stroef, zeker wanneer blijkt dat Aziz illegaal in het land verblijft.
Billie en Benjamin staan lijnrecht tegenover elkaar. Benjamin sluit zich aan bij de extreemrechtse club 'Avondland'. Billie overweegt een schijnhuwelijk met Aziz. Uiteindelijk zien ze mekaar weer aan weerszijden van een rechtse betoging.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
€ 9,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks