Billie vs Benjamin

Billie vs Benjamin

Billie en Benjamin lijken een match wanneer ze elkaar ontmoeten op een vrijgezellenweekend. Tot een banale discussie de linkse 'trut' in Billie en de rechtse 'lul' in Benjamin naar boven haalt.

Afleveringen

6 afleveringen

Billie en Benjamin staan voor spannende veranderingen in hun relatie. Ze gaan op zoek naar een huis om samen te wonen én verwachten een kindje. Benjamins beste vriend Tommie en Billies nicht Marie worden peter en meter. Iedereen heeft een andere kijk op de opvoeding van de baby.
Na wat hij heeft meegemaakt, wil Benjamin niet meer in Billies multiculturele wijk blijven wonen. Ze verhuizen naar een huis in een dorp, vlakbij Benjamins ouders. Maar die vallen al meteen te pas en te onpas binnen. Benjamin stoort zich dan weer aan een groepje jongeren dat rond zijn huis hangt.
Billie is oververmoeid en ontdekt hoe moeilijk het is zich aan haar idealen over moederschap te houden. Benjamin hoort steeds meer verhalen over onveiligheid in de wijk en besluit een buurtinformatienetwerk op te richten. Als Erik 's nachts een verdacht figuur opmerkt, schiet Benjamin zijn vader te hulp.
Billie en Benjamin gaan elk op hun eigen manier de confrontatie aan met de hangjongeren. Billie zoekt contact met Hanya om haar verhaal te leren kennen. Benjamin en Tommie beginnen de jongeren te filmen om hen zo af te schrikken. Als Billie hen uitnodigt op het buurtfeest, is de spanning te snijden.
Nadat het buurtfeest uit de hand is gelopen, besluit Benjamin het buurtcomité te laten voor wat het is en zich opnieuw te focussen op zijn gezin. Benjamin neemt Billie mee op een romantische verrassingspicknick. Daar komt het opnieuw tot een confrontatie.
Als Benjamin erachter komt wat Jayden en zijn kompanen in zijn huis hebben uitgestoken, geeft hij Billie hiervan de schuld. De ruzie loopt uit de hand en Billie breekt met Benjamin. In een neerwaartse spiraal en met steeds extremere gedachten, wil Benjamin Jayden een lesje leren.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
€ 9,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks