wtFOCK

wtFOCK

Het reilen en zeilen van enkele tienermeisjes en -jongens op de middelbare school en daarbuiten.

Afleveringen

46 afleveringen

De 15-jarige Jana is nog maar net op de nieuwe school waar haar vriendje Jens ook zit. Om nieuwe vriendinnen te maken, gaat ze naar het Kick Off-feestje van de school, maar daar komt het tot een confrontatie met Britt.
Jana leert Zoë beter kennen en samen met klasgenoten Luca en Amber vormen ze een team om mee te doen met de Freefest-wedstrijd op school. Wanneer Yasmina ook wil meedoen, vindt Amber dat geen goed idee.
Jana vermoedt dat Jens dingen voor haar verbergt en dat hij contact heeft met Britt. Amber wil voluit voor seks gaan met Senne, maar het is haar eerste keer en ze vraagt raad aan haar vriendinnen.
Het gaat weer beter tussen Jana en Jens, maar Jana draagt een geheim met zich mee en neemt Robbe in vertrouwen. Maar dan raakt bekend dat Jana op een feestje met een andere jongen heeft gekust.
Jana probeert het goed te maken met Jens, maar Jens zegt dat Jana eerst moet uitzoeken wat voor iemand ze wil zijn. Jana krijgt op school een dreigbrief toegestuurd en vermoedt dat Britt dit gedaan heeft.
Amber vreest dat ze zwanger is van die ene keer seks met Senne en vraagt haar vriendinnen om mee te gaan naar de dokter. Ondertussen weet Jana wie haar verraden heeft.
Amber is nog steeds niet over haar zware crush op Senne. Maar Senne heeft zijn zinnen op Zoë gezet en probeert bij haar een date te versieren.
Zoë kan niet ontsnappen aan een date met Senne, maar probeert het verborgen te houden voor haar vriendinnen.
Zoë worstelt met het verwerken van haar onzekerheden en gevoelens voor Senne.
Terwijl Zoë Senne beter probeert te leren kennen, keert hij haar plotseling de rug toe vanwege een familielid.
Senne probeert Zoë de vergissingen die gebeurd zijn uit te leggen. Intussen vermoedt Zoë dat er iets aan de hand is met Robbe en één van de jongens op school.
Na het zien van de gewelddadige daad van Senne begint Zoë te twijfelen aan haar levensprincipe en haar gevoelens voor Senne.
Zoë wordt wakker in bed met Viktor, naakt, maar ze herinnert zich niets van wat er gebeurd is en vermoedt dat ze verkracht is.
Nadat ze van Viktor vervelende berichten en foto's heeft gekregen over de nacht van het feest, begint Zoë zich opnieuw te distantiëren van haar vriendinnen en Senne. De meisjes maken zich zorgen om haar.
Viktor chanteert Zoë om met hem af te spreken. Iedereen is druk met studeren voor de examens en Zoë probeert Senne bezig te houden en weg te houden van zijn broer, bang dat hij erachter zal komen wat er gebeurd is.
Na het gevecht met Senne ontmoet Zoë Gill om het volledige verhaal te horen van wat er de nacht van Viktor's feestje is gebeurd. Als ze erachter komt dat er niets is gebeurd, probeert ze Senne dringend te bereiken om het hem te vertellen.
Robbe ontmoet de charmante graffitikunstenaar Noor op een feestje. Het klikt meteen, maar Robbe heeft moeite om het te laten werken. Wanneer zijn moeder wordt opgenomen op een psychiatrische afdeling, biedt Zoë een oplossing.
Robbe en Noor gaan met de meisjes en de Broerrrs mee naar het strand. De verschillende levensstijlen van Zoë en Senne beginnen met elkaar te botsen.
Robbe ontmoet een onverwacht persoon, waardoor zijn relatie met Noor nog gecompliceerder wordt. Jens, Aaron en Moyo halen een grap uit met de anderen, waardoor de stemming verzuurt.
Robbe vraagt zich af wat zijn nieuwe verliefdheid op Sander betekent voor hem als persoon en voor zijn relatie met Noor.
Nadat hij Milan in vertrouwen heeft genomen over zijn gevoelens voor Sander, besluit Robbe hoe hij verder moet.
Robbe verwerkt de gevolgen van de homofobe aanval waartegen Sander en hij bezwaar maakten. Zoë neemt een impopulaire beslissing over Viktors rechtszaak.
Sander toont publiekelijk zijn genegenheid voor Robbe, maar Robbe weet nog steeds niet wat ze moet geloven nadat ze hem heeft zien zoenen met Britt. Op school doen geruchten de ronde over Sander en Robbe.
Robbe voelt zich opgelucht nu zijn relatie met Sander openbaar is, hoewel niet iedereen goed op het nieuws reageert. Sander heeft op Sinterklaas een verrassing voor Robbe in petto.
Na de gebeurtenissen op Sinterklaas worstelt Robbe met het idee dat zijn relatie met Sander allemaal een leugen was. Moyo geeft advies.
Sander verdwijnt nadat hij zichzelf heeft uitgecheckt op de psychiatrische afdeling. Robbe probeert hem tevergeefs te bereiken.
School begint weer en Kato gaat naar een feestje om het einde van de zomer te vieren, waar ze Moyo afwijst. Als ze naar de eerste schooldag gaat, herkennen veel mensen haar als instagram influencer en heeft ze moeite om vrienden te maken.
Ondanks Moyo's houding tegenover haar, begint Kato meer interesse te tonen in hem, maar hij blijft haar negeren.
Er ontstaat ongemak nadat Moyo's verontschuldiging aan Kato niet het verhoopte resultaat heeft opgeleverd. Kato zoekt Moyo op zodat ze zich open kunnen stellen voor elkaar en een eerlijk gesprek kunnen hebben.
Kato en Moyo beginnen te daten, maar kiezen ervoor om het nog niet aan hun vrienden te vertellen. Amber blijft proberen om net als Kato een influencer te worden en vraagt haar hulp om sponsors te krijgen.
Moyo en Kato verzoenen zich na hun ruzie, ze besluiten hun relatie openbaar te maken en bereiden zich voor op de dance battle. Amber krijgt te horen dat haar sponsorschap niet echt was.
Na een ruzie over Moyo's wiet, vertelt Kato hem over haar leven thuis en haar problemen met zelfbeschadiging. Kato en Zoë lossen hun meningsverschillen op en willen opnieuw beginnen. De problemen met Kato en haar ouders bereiken een breekpunt.
Omdat Kato huisarrest heeft, moet ze in het geheim naar Moyo. Ze bereiden zich voor op de volgende ronde van de danswedstrijd. Robbe besluit hen te helpen met hun dansvideo, maar ze moeten ervoor zorgen dat Kato op tijd thuis is.
Na het auto-ongeluk negeert Moyo Kato, waardoor ze via de Broerrrs met hem probeert te praten. Ze probeert de dansopnames van Robbe te krijgen en vraagt Aaron en Jens om met Moyo te praten zodat ze ze kan opsturen. De Girl Squad probeert Kato te troosten.
Na de ruzie met haar ouders blijft Kato een paar nachten bij Zoë slapen en krijgt advies van Milan. Kato blijft proberen het goed te maken met Moyo. Ze besluiten door te gaan met de dance battle ondanks hun relatieproblemen.
Kato en Moyo hebben de danswedstrijd moeten opgeven. Ze besluit thuis te blijven in plaats van naar de Ardennen te gaan, en gaat Arno bezoeken in rehab. De Girl Squad haalt haar over om met Moyo over hun relatie te praten.
In het verleden heeft Yasmina geprobeerd om haar gezinsleven en haar schoolleven gescheiden te houden, maar een ruzie met haar broer Elias zet haar beide werelden op een ramkoers.
Elias nodigt Yasmina's vrienden uit voor Iftar als vredesoffer, wat voor sommigen tot een ongemakkelijke avond leidt. Ondertussen begint Elias' charmante vriend Younes indruk te maken op Yasmina.
Yasmina probeert erachter te komen hoe ze met haar gevoelens voor Younes om moet gaan, maar de gevolgen van zijn bekentenis tijdens de Iftar op vrijdag compliceren de dingen.
Een onthulling over Younes duwt Yasmina bij hem vandaan.
Yasmina worstelt om haar gevoelens voor Younes te verzoenen met de regels van haar geloof. Op school is er een opvallende afwezige bij het plannen van de Ibiza reis.
Recente gebeurtenissen doen Yasmina twijfelen aan de loyaliteit van haar vrienden.
Yasmina is van plan de waarheid aan het licht te brengen, maar het loopt al snel uit de hand.
Yasmina moet omgaan met de gevolgen van haar daden, maar niet iedereen is bereid om naar haar te luisteren.
Younes helpt Yasmina haar vrienden terug te winnen.
Als het einde van de middelbare school nadert, moet Yasmina uitzoeken hoe haar toekomst eruit zal zien.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
€ 9,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks