Dertigers

Dertigers

Vlaamse realistische VRT-fictiereeks over een vriendengroep van zes dertigers.

Afleveringen

24 afleveringen

De vriendschap van de groep wordt zwaar op de proef gesteld. Saartje heeft Pieter gedumpt en is zonder veel uitleg naar Londen vertrokken. De hele groep, en zeker Pieter, begrijpt er niets van. Maar dan duikt Saartje opeens op in Antwerpen.
Nora laat iedereen weten dat Saartje terug is. Pieter houdt zich sterk, maar begrijpt er niets van. Saartje zelf blijft elk contact met haar vrienden vermijden. Tinne raapt al haar moed bij elkaar om aan Bart te vertellen dat ze zwanger is.
Alex en Elias lijken te twijfelen over hoe ze hun kinderwens gaan vervullen. Nora confronteert Saartje en eist een uitleg voor haar bizarre gedrag. Bart blijft bij zijn standpunt, hij wil dat Tinne een abortus laat uitvoeren.
Voor Nora is het een belangrijke dag, ze stelt Hans voor aan haar vrienden. Pieter heeft vooral schrik dat Saar zal opduiken. Maar het is een ongelukkige uitspraak van Bart die voor opschudding zorgt.
Pieter eist een uitleg van Saartje, maar zij wil absoluut haar afspraak met An nakomen. Het voorstel van Bart om Nora draagmoeder te laten zijn voor Alex en Elias zindert nog na. Vooral Elias en Hans voelen niets voor deze optie.
Bart en Tinne gaan samen hun kinderen bezoeken op scoutskamp. Ze doen er alles aan om geen ruzie te maken. Elias probeert Alex warm te maken voor pleegzorg. Nora lijkt te moeten kiezen: bij Hans blijven of wil ze nog kinderen?
Pieter is razend op Saartje nu hij denkt dat ze iemand anders heeft in Londen. Nora kan amper geloven dat Saar tegen haar gelogen heeft. Bart wil zijn relatie met Tinne een nieuwe kans geven, maar voor Tinne blijkt dat moeilijker dan gedacht.
Alex en Elias trekken naar een infodag over pleegzorg. Nora vreest dat niet zij, maar Hans hun relatie zal beëindigen. Saartje vraagt Pieter of ze afscheid mag nemen van Lucas. Steven kan Tinne maar moeilijk loslaten.
Tinne en Bart beseffen dat hun huwelijk onherroepelijk voorbij is. Alex en Elias schrijven zich in voor pleegzorg. Nora probeert een verzoeningspoging op te zetten tussen Saartje en Alex.
Nu de kinderen terug zijn van kamp, moeten Bart en Tinne hun het slechte nieuws meedelen. Hans neemt Nora mee naar zijn huis in Vosselaar. Alex vreest dat zijn vriendengroepje uit elkaar valt.
Na een wilde nacht crasht Saartje volledig, ze mist Pieter enorm. Nora neemt Hans in vertrouwen. Tinne geeft haar relatie met Steven een nieuwe kans. Bart staat onder zware druk en vliegt uit tegen zijn dochter.
De spanning bij Tinne en Bart loopt hoog op en ze beleven een erg emotionele nacht. Alex en Elias beginnen vol zenuwen aan hun traject bij pleegzorg. Saar beseft dat ze te ver is gegaan met haar druggebruik. Ze belooft zich te herpakken.
Bart geniet van het vrijgezellenleven. Tinne en Steven groeien steeds meer naar elkaar toe. Hans doet Nora een speciaal voorstel. Saartje heeft zich duidelijk herpakt, maar twijfelt of ze haar gevoelens voor Pieter kan blijven onderdrukken.
De vriendengroep vertrekt op weekend naar de Ardennen voor de 'vrijgezellen' van Alex en Elias. Saar ziet er tegenop om het weekend samen met Pieter door te brengen. Zal ze haar geheim kunnen bewaren?
Tinne en Bart lijken hun eeuwige ruzies eindelijk bij te leggen. Alex reageert niet zo enthousiast op Nora haar verhuisplannen. Pieter voelt dat er iets niet klopt en hij is vastberaden om de waarheid uit Saar te krijgen.
Alex en Elias krijgen onverwachts goed nieuws. Tinne kan het weer goed vinden met Bart, en dat maakt Steven onzeker. Pieter is helemaal in de war. Moet hij zijn gevoelens voor Saar blijven onderdrukken om Babs niet te kwetsen?
Pieter gaat met tegenzin naar de tentoonstelling van Saartje. Het weerzien met Saartje zorgt voor spanning in zijn relatie met Babs. Bart begint steeds vaker af te spreken met zijn veel jongere date. Tinne stelt Steven voor aan de groep.
Alex en Elias ontmoeten de vader van hun mogelijk pleegkindje. Bart steekt zijn verliefdheid niet langer weg voor zijn kinderen. Nora ontdekt wie de nieuwe date van Claire is. Pieter besluit om eerlijk te zijn tegen Babs.
Alex en Elias wachten vol spanning af of ze hun pleegkindje mogen verwelkomen. Steven lijkt zijn relatie met Tinne niet zomaar op te geven. Babs stelt Pieter voor een ultimatum.
Voor Alex en Elias is de grote dag aangebroken, ze gaan trouwen. Nora heeft schrik dat Hans achter de waarheid over Bart zal komen. Pieter beseft dat zijn belofte aan Babs niet zo makkelijk na te komen is.
Pieter beseft dat hij een keuze zal moeten maken tussen Babs en Saartje. Alex en Elias krijgen eindelijk nieuws over hun pleegkindje. Tinne maakt Steven duidelijk dat hun relatie echt voorbij is. De bom tussen Bart en Hans barst.
Pieter probeert een plan uit te dokteren over hoe hij An moet aanpakken. Alex en Elias hebben een verrassend bezoek aan pleegzorg. Steven blijkt niet zomaar op te geven en blijft overal opduiken, tot grote frustratie van Tinne.
Alex en Elias ontmoeten hun pleegkindje. Pieter doet een ultieme poging om An te overtuigen om Lucas niet van hem af te pakken. Hans laat eindelijk zijn koppigheid varen.
Alex en Elias beginnen aan een nieuw hoofdstuk van hun leven als pleegouders. Nora moet beslissen: geeft ze haar relatie met Hans nog een kans of niet? Bart en Tinne lijken terug naar elkaar toe te groeien.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
PROMO: Bespaar nu 30%
€ 8,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks