Deadwood

Deadwood

In de Black Hills Indian Cession is de stad Deadwood een nederzetting die de verdragsverplichting schendt. Een gewelddadige en onbeschaafde uithoek die criminelen en ondernemers, ex-soldaten, afpersers, Chinese arbeiders, prostituees, stadsmensen en huurmoordenaars aantrekt.

Afleveringen

12 afleveringen

Met de eerste verkiezingen van Deadwood maken de kandidaten hun plannen duidelijk. Een zwangere Alma heeft last van verontrustende complicaties.
De kandidaten bereiden hun campagnespeeches voor terwijl Doc Alma tracht te overtuigen dat een operatie nodig is om haar ongeboren kind te redden.
Een postkoets uit San Francisco brengt nieuwe mensen naar Deadwood -- en een paar oude bekenden. Bullock onthult de waarheid over de moorden in de Gem.
Alma opent de eerste bank in het stadje; Hearst laat zijn plannen weten aan Swearengen en Tolliver en Langrishe ziet Chez Ami in een heel ander licht.
Terwijl Tolliver naar iemand zoekt die hem kan vertegenwoordigen wat betreft Hearst, vindt Trixie Alma's vreemde gedrag verdacht.
Hearst zit in de bak en Swearengen dwingt de sheriff te vertellen waarom Hearst gearresteerd is. Trixie confronteert Alma over haar drugsverslaving.
Met een belangrijke vergadering die opdoemt krijgen Jewel en Dan ruzie over kaneel en Trixie is bezorgd over Sofia's gezondheid.
De postkoets levert twee nieuwkomers af: Wyatt en Morgan Earp... maar niemand weet welke partij zij zullen kiezen.
Terwijl de mannen van Hearst de straat opgaan, organiseert Langrishe een talentenjacht met een mengelmoes aan lokaal talent.
Een verdwaald schot mist Alma maar de hele stad is gealarmeerd. Maar wie zou er op een vrouw schieten? Langrishe heeft een nieuwe acteur voor zijn groep.
Nadat Alma er bijna aan onderdoor is gegaan neemt Hearst actie wat betekent dat een ontdane Trixie zijn bloed wel kan drinken.
De spanning is om te snijden tijdens de verkiezingen: Hearst wil Trixie dood hebben en Swearengen bedenkt een plan om haar te redden.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
€ 9,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks