Yellowstone

Yellowstone

Een familie ranchers in de Amerikaanse staat Montana moet vechten voor het behoud van hun land.

10 afleveringen

John Dutton probeert zijn ranch te beschermen tegen de plannen van enkele projectontwikkelaars, een Indiaans reservaat en Amerika's eerste nationale park.
John Dutton probeert zijn ranch te beschermen tegen de plannen van enkele projectontwikkelaars, een Indiaans reservaat en Amerika's eerste nationale park.
Terwijl het stof na de schietpartij gaat liggen, moeten de Duttons zich opmaken voor de mogelijke repercussies. Jamie gaat met de gouverneur spreken om de schade te beperken.
Een pijnlijke verjaardag in de familie zorgt voor spanning. Kayce redt een jong meisje. Jamie en Beth maken plannen voor hun politieke carrière. Rainwater bedreigt de nalatenschap van de Duttons.
Een geheim over John komt aan het licht. Beth neemt Jenkins mee op een wild avondje uit.
John probeert Kayce en Monica te overtuigen om dicht bij huis te blijven. Jamie imponeert met een juridisch hoogstandje. Rip zoekt een nieuwe cowboy voor de ranch. Beth zoekt wraak.
John onthult een familiegeheim aan Monica. Jamie schakelt een tandje hoger voor zijn politieke carrière. Beth drijft John te ver. Kayce en Rip komen tegenover elkaar te staan.
Rip ontdekt een gevaarlijke situatie. Een plan om John Dutton onder druk te zetten en zijn manier van leven te bedreigen wordt uitgevoerd. Monica start een zware revalidatie.
Rip wordt het onderwerp van een onderzoek door de sheriff na zijn aanvaring met de toeristen. Jamie's politieke toekomst komt in gevaar. Beth wil inzicht in Dans geldstromen.
John ontdekt wie echt aan zijn kant staat. Rip zoekt antwoorden. Beth neemt een nieuwe rol op. Kayce keer terug naar huis.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
€ 9,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks