Yellowstone

Yellowstone

Een familie ranchers in de Amerikaanse staat Montana moet vechten voor het behoud van hun land.

8 afleveringen

John Dutton wordt officieel de gouverneur van Montana. Hij maakt alvast gewaagde beslissingen om de Yellowstone te beschermen tegen zijn opponenten. De Duttons genieten ook van het gouverneursbal.
Terwijl John een passievolle speech doet voor de mensen van Montana, arriveert er een geduchte opponent van Market Equities. De Yellowstone-cowboys krijgen te maken met ene nieuw probleem.
Beth reist naar Salt Lake City om enkele niet afgehandelde zaken te finaliseren. Ondertussen wordt er een val opgezet voor Jamie, maakt Kayce een belangrijke beslissing voor zijn familie en dealt Thomas Rainwater met stijgende druk.
John maakt snelle wijzigingen in het capitool, later ontvangt hij advies van senator Perry en de spanningen tussen Jamie en Beth bereiken een kookpunt.
John vraagt aan Clara om zijn meetings te cancelen zodat hij vee kan brandmerken met de Yellowstone-cowboys.
De Duttons en de Yellowstone-cowboys genieten van een perfecte dag samen. Montana krijgt bezoek van een onverwachte outsider. Sarah zet haar tanden verder in Jamie.
John dealt met een probleem met zijn kudde. Senator Perry levert nieuws af aan Rainwater. Jamie en Sarah plannen hun volgende zet. De Yellowstones genieten van een zeldzame prettige avond.
Jamie voert zijn plan uit. John heeft een vraag voor Monica en biedt steun aan een onverwachte vriend. De Yellowstone-cowboys wagen zich aan een grote verandering.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
€ 9,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks