Yellowstone

Yellowstone

Een familie ranchers in de Amerikaanse staat Montana moet vechten voor het behoud van hun land.

10 afleveringen

Kayce settelt zich in zijn nieuwe rol op de ranch. John dreigt in de problemen te komen door een onthullend artikel. Rainwater stelt de tribale raad een nieuw plan voor.
John pakt de zaken op de ranch anders aan. Kayce en Rip nemen het tegen elkaar op. Beth investeert in vastgoed. Monica start haar nieuwe job op de universiteit.
Rainwaters werkt samen met Jenkins voor een grote zakendeal, maar machtige nieuwe vijanden dwarsbomen hun plannen. John en Beth stomen een nieuwe politieke kandidaat klaar.
Johns vijanden raken Yellowstone in het hart. John zoekt opmerkelijke nieuwe vrienden. Kayce start zijn nieuwe job.
Jamie probeert wanhopig een fout ongedaan te maken. Kayce verzamelt bewijs. Monica en Martin bezoeken een traditionele Indiaanse paardenrace.
John maakt zich op om met zijn voormalige vijanden samen te werken. Jamie neemt drastische actie om de ranch te beschermen.
De broers Beck raken meer en meer gefrustreerd door de starre houding van de Duttons. Jamie wil een nieuwe start. Tate krijgt zijn eerste paard.
John en Rip willen wraak nemen. Monica denkt na over de gevolgen van haar woonsituatie. Jimmy vereffent oude schulden.
Rip helpt Jimmy terugslaan na een tragedie. Beth helpt Monica. Jamie krijgt verrassend nieuws te horen. Het gevecht van de Duttons met de Becks neemt een duistere wending.
De vete tussen de Duttons en de Decks kent een gewelddadige ontknoping. Kayce zoekt zijn zoon. Rip ontvangt onverwacht een erfenis.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
€ 9,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks