Yellowstone

Yellowstone

Een familie ranchers in de Amerikaanse staat Montana moet vechten voor het behoud van hun land.

10 afleveringen

De gecoördineerde aanval op de Duttons houdt aan terwijl iedereen op zoek is naar antwoorden over wie er nu precies verantwoordelijk is. Rip lost een belofte in.
John en Kayce bespreken de aanval. Jamie vindt zijn nieuwe thuis. Beth en Rip krijgen onverwacht bezoek.
John zoekt wraak met de hulp van enkele onverwachte bondgenoten. Kayce lost een probleem op met een onconventionele methode. Beth geeft Carter zijn opties. Jimmy bereidt zich voor op een verandering.
Jamie krijgt verrassend nieuws. Beth krijgt een aanbod. Jimmy gaat de weg op. De spanningen lopen hoog op in het slaaphuis.
John en Kayce moeten omgaan met enkele nieuwkomers in de stad. Lloyd zit in het hondenhok van Rip en vindt een doel in het lesgeven aan Carter. Jamie zoekt informatie over zijn vader.
Beth confronteert de huisgast van haar vader. Kayce en zijn familie zoeken naar een nieuw huis. Jamie zoekt antwoorden bij Garrett. Lloyd verliest zijn kalmte.
John wordt in een lastige positie gebracht door Perry. Carter probeert Beth's vertrouwen terug te winnen. Jamie staat een grote verrassing te wachten.
De spanningen lopen op met de demonstranten, maar Beth heeft een plan. Jimmy en Emily komen dichter bij elkaar. Monica en Kayce delen een speciaal moment.
John en Beth kibbelen. Jimmy moet een belangrijke beslissing nemen. Kayce begint aan een nieuwe zoektocht. Jamie realiseert zich dat Garrett's verleden zijn eigen toekomst kan beïnvloeden.
Voor de Duttons is familie alles, maar nieuw ontdekte waarheden bedreigen die band. Jimmy komt thuis en moet belangrijke beslissingen nemen. Beth neemt familiezaken in eigen hand.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
€ 9,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks