Yellowstone

Yellowstone

Een familie ranchers in de Amerikaanse staat Montana moet vechten voor het behoud van hun land.

10 afleveringen

John spreekt af met de gouverneur en laat weten dat hij zijn functie zal overdragen aan Jamie. Kayce besluit een kamp te bouwen zodat ze in de zomer de kudde in de gaten kunnen houden.
Leven op het zomerkamp gaat zijn gangetje terwijl Jamie aan zijn nieuwe job went. Beth bezoekt Roarke Morris en ontdekt zijn ultieme plan voor de vallei. Teeter komt als vrouwelijke rancher het team vervoegen. John denkt aan zijn vorig leven.
Jamie probeert het probleem van agent Hendons moorddadige acties te verhelpen door een verhaal te verzinnen die iedereen zal redden. Ellis wil dat Perry de ranchers onteigend om een luchthaven te bouwen.
Met wat hulp van Mia recupereert Jimmy na zijn rodeo-ongeval. Beth lekt informatie naar de pers over de plannen van Market Equities. Thomas zoekt hulp bij een oude vijand om Ellis Steele en de ontwikkelaars aan te kunnen.
In een flashback zien we waarom Beth Jamie zo haat. Thomas en John overleggen hoe ze hun gezamenlijke vijand gaan aanpakken. Rip en zijn maten raken in een gevecht verwikkeld.
Wade en John Dutton confronteren elkaar over een oude vete. Een vermist meisje op het reservaat zorgt voor paniek.
Kayce en zijn crew zoeken een bende dieven die met hun vee aan de haal zijn. Rip heeft een verschikkelijke dag met Jimmy en Mia. Beth en Angela Blue sluiten een alliantie.
John en Tate genieten van wat kunstjes op het paard. Jamie overtuigt Kayce dat het aanbod van Market Equities het beste is voor de familie. Monica vertrekt op een gevaarlijke missie om rechtvaardigheid te brengen voor Indianenvrouwen.
Walker keert zijn kar. Beth wordt uit haar positie bij Schwartz & Meyer ontheven, en zoekt wraak. Jamie confronteert zijn verleden.
Door het gesprek met zijn biologische vader vallen bij Jamie enkele puzzelstukjes over zijn leven op hun plaats. Willa laat Roarke buiten de lijntjes kleuren. Mia confronteert Jimmy.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
€ 9,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks