Deadwood

Deadwood

In de Black Hills Indian Cession is de stad Deadwood een nederzetting die de verdragsverplichting schendt. Een gewelddadige en onbeschaafde uithoek die criminelen en ondernemers, ex-soldaten, afpersers, Chinese arbeiders, prostituees, stadsmensen en huurmoordenaars aantrekt.

Afleveringen

12 afleveringen

Silas heeft slecht nieuws voor Al over de verdeling van het land en een schietpartij in de saloon van Tom Nuttall vergt de aanwezigheid van de sheriff.
Al vraagt hoe Seth het maakt na de knokpartij. De sheriff maakt zich zorgen over zijn toekomst met Alma nu zijn vrouw en zoon aangekomen zijn.
Francis Wolcott, een agent van mijnmagnaat George Hearst, arriveert in Deadwood. Al is er steeds slechter aan toe vanwege zijn niersteen.
Wolcott is wel al te nieuwsgierig naar Alma's goudcommissie. Doc Cochran heeft vervelende opties voor Al en Commissaris Jarry keert terug met nieuws.
Swearengen is herstellende maar Alma begint zich ziek te voelen. De onverwachte winst bij Chez Amis leidt Tolliver tot een verrassende ontdekking over Wolcott.
Alma wil een bank beginnen. Swearengen hoort een lange rij smekelingen aan en discussies tussen Farnum en Miss Isringhausen blijken verhelderend.
Tolliver houdt huis in Merricks kantoor. Con en Leon kunnen weinig klanten vinden voor Tollivers nieuwe Chinese hoeren. Wolcott heeft de laatste brief van Hickok.
Wolcott doet een bod op een mijnconcessie van twee lastige broers en houdt Hearst op de hoogte. Nuttall laat trots zijn nieuwe fiets zien.
Swearengen schakelt Farnum in om Blazanov in de gaten te houden en hij waarschuwt Merrick dat hij de geruchten in Montana in zijn krant overdrijft.
Het kamp wacht Doc Cochrans prognose van Bullock af. Commissaris Jarry keert naar Deadwood terug om een mogelijke annexatie met Swearengen te bespreken.
Bullocks bevestiging maakt het Commissaris Jarry heel moeilijk. Swearengen gebruikt een tragische gebeurtenis om een ruzie tussen Wu en Lee uit te stellen
Swearengens slimme manipulatie van de roddels heeft succes. Intussen leidt de aankomst van George Hearst tot onrust in het kamp.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
€ 9,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks