Vermist

Vermist

De leden van de Cel Vermiste Personen gaan in deze Vlaamse thrillerreeks vastberaden op zoek naar mensen die spoorloos verdwenen zijn.

9 afleveringen

De 25-jarige Lucas verdwijnt tijdens zijn eigen trouwfeest. De Cel Vermiste Personen vermoedt dat Lucas spijt heeft gekregen en is gevlucht, maar ontdekken vrij snel dat het niet botert tussen de twee schoonfamilies.
Tine Peeters, teamleider van de Cel Vermiste Personen, wordt thuis overvallen en ontvoerd door een oude bekende, Jan De Graeve. Hij is net vrijgelaten uit de gevangenis, waar hij 18 jaar geleden door Tine's toedoen werd opgesloten.
Schoolmeester Ruben Michiels verdwijnt 3 dagen nadat hij door een van zijn leerlingen beschuldigd werd van seksueel misbruik. Zijn adres circuleerde op internet en de lijst van potentiële verdachten is lang.
Kathleen Ongenae kampt met een loodzware postnatale depressie na de geboorte van haar dochter Laurence. De Cel vreest voor een wanhoopsdaad wanneer haar man Tom na zijn nachtdienst enkel een huilende baby in huis aantreft.
De 16-jarige Joyce woont sinds enkele maanden bij een pleeggezin. Wanneer ze op een ochtend naar school vertrekt maar er niet aankomt, verwittigen haar pleegouders onmiddellijk de politie.
Een meisje van 4 jaar wordt wenend aangetroffen in een drukke winkelstraat. Ze spreekt geen woord Nederlands en haar handen zitten onder het bloed. De Cel Vermiste Personen wordt ingeschakeld om haar familie op te sporen.
Het onderzoek naar de verdwijning van Madina zit muurvast. Michael gaat op eigen houtje verder en infiltreert in het prostitutiemilieu in de hoop een spoor van Madina te vinden.
De jonge talentvolle kunstschilder Tristan verdwijnt op de avond van zijn eerste tentoonstelling. Werden de zenuwen hem te veel of zit zijn relatie met een oudere man er voor iets tussen?
Bruno Rogiers is de keeper van een derdeklasseploeg, die onverwacht in de bekerfinales tegen Club Brugge speelt. Na de wedstrijd blijkt Bruno echter plots verdwenen te zijn. Zijn huis ligt overhoop en zijn rekeningen zijn geplunderd.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
€ 9,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks