Vermist

Vermist

De leden van de Cel Vermiste Personen gaan in deze Vlaamse thrillerreeks vastberaden op zoek naar mensen die spoorloos verdwenen zijn.

10 afleveringen

Een alarmerend telefoontje, dat is het laatste teken van leven van Hanne, de zus van hoofdinspecteur Tine Peeters. Die had al jaren geen contact meer met Hanne. De zoektocht van de Cel Vermiste Personen brengt een aantal minder fraaie zaken aan het licht.
De hoofdverdachte van Hannes verdwijning is dood, maar van Hanne zelf is er nog steeds geen spoor. Bij gebrek aan verdere aanwijzingen stort De Cel zich dan maar op een andere zaak: een verdwenen meisje van 21, dat zich onlangs bekeerde tot de islam.
De verdwijningszaak van Hanne heeft tot een breuk geleid tussen Tine Peeters en Eric Coppens, die prompt opstapt. Het afscheid is kort, want de Cel, die nu geleid wordt door Tine, moet meteen in actie voor de onrustwekkende verdwijning van een 3-jarige.
De 35-jarige Myriam verdwijnt op klaarlichte dag, net voor ze haar kantoor zou binnenstappen. Haar baas vermoedt dat ze is ontvoerd en brengt de Cel op de hoogte. Een huiszoeking in haar flat leert dat Myriam banden heeft meteen sekte.
Na zijn nachtshift komt ambulancier Thomas niet thuis. Zijn vrouw maakt zich zorgen, want hij is nog nooit vergeten om zijn gehandicapte dochter naar school te brengen. De Cel ontdekt dat Thomas een handeltje heeft opgezet in gestolen medicijnen.
De 13-jarige Jona verdwijnt na een loopwedstrijd op het sportinternaat. Jona wou het liefst het internaat vaarwel zeggen, maar zijn autoritaire vader heeft er nooit oren naar gehad en staat er op dat hij `de beste' wordt.
Christine Seynhaeve, hoofd van de politie-administratie, verdwijnt spoorloos. Bij haar thuis vinden de bezorgde collega's bloedsporen, maar geen Christine. De Cel begint meteen een onderzoek.
Begrafenisondernemer Paul Van As wordt als vermist opgegeven door zijn vrouw. Nader onderzoek leert dat Paul worstelt met een stevige midlife-crisis en opnieuw is gaan studeren zonder medeweten van zijn vrouw.
De Cel krijgt een melding binnen van een vermiste voetbalsupporter die na een wedstrijd niet is thuisgekomen. De 23-jarige Ief blijkt echter geen katje om zonder handschoenen aan te pakken: hij is die avond nog gesignaleerd bij vechtpartijen.
Tijdens hun zoektocht naar Ief, zijn Steve en Eva in handen gevallen van de neonazistische organisatie waarin Nick geïnfiltreerd is. Nick staat voor een zware opdracht.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
€ 9,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks