De Bunker

De Bunker

Een gespecialiseerd team is verantwoordelijk voor de Staatsveiligheid van het land. Deze Antwerpse cel opereert vanuit de bunker, een geheim en ondergronds hoofdkwartier.

Afleveringen

10 afleveringen

Pierre Mertens is het hoofd van de Antwerpse cel van Staatsveiligheid, de Belgische geheime dienst. Samen met zijn team gaat hij op zoek naar een aantal kilo verdwenen Semtex.
De Algerijnse minister van Defensie, Mourad Djebar, is toegekomen in Brussel voor de NAVO-top. Eind vorig jaar ontsnapte Djebar aan een aanslag die werd opgeëist door de rebellengroep MLA
Het team krijgt geen vat op een Joodse criminele bende, ondanks de goede contacten tussen Farah en haar informant Samuel Bloch. Kunnen ze Bloch nog langer vertrouwen?
Een hacker van Anonymous laat een boodschap achter op de computer van de minister van Justitie: Chris Rogiers, die in voorlopige hechtenis zit voor cyberaanvallen, moet worden vrijgelaten.
Wanneer de jonge Syriëstrijder Ruben De Bruyne terug thuiskomt, wordt hij door zijn familie in de armen gesloten. Het team besluit de jongen echter te observeren.
Iwein Van Werde, een vroegere spilfiguur van het extreemrechtse Blood & Honour, duikt na jaren terug op wanneer hij een zaal afhuurt voor een stijlvol privéfeest. Het team vertrouwt het zaakje niet.
Het team doet onderzoek naar Peaceful Minds, een organisatie voor mindfulness, die volgens Rob een dekmantel is voor de sekte van Milner. Toch vindt ook Rob geen concrete bewijzen.
Wanneer het team op het spoor wordt gebracht van professor Felix Tambuyser en zijn bizarre gedrag, wordt meteen gevreesd voor wetenschappelijke spionage.
Een onschuldige vechtpartij tussen twee jongetjes wordt door extremisten gebruikt om joden en moslims tegen mekaar op te zetten. Het team doet er alles aan om de situatie te ontzenuwen.
Tijdens een inval in een van de schuiladressen van Chaim Rosenthal verliest Alexander Rob geen moment uit het oog. Toch slaagt Rob erin om de actie volledig te verknallen.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
€ 9,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks