Vermist

Vermist

De leden van de Cel Vermiste Personen gaan in deze Vlaamse thrillerreeks vastberaden op zoek naar mensen die spoorloos verdwenen zijn.

10 afleveringen

Bart Geeraerts, de vroegere echtgenoot van Steves verloofde Jolien, verdween zes jaar geleden spoorloos. Hij werd nooit teruggevonden en is intussen dood verklaard. Nu blijkt dat Bart nog steeds in leven is...
Na een slecht examen op school verdwijnt de zestienjarige Amber. Hoewel haar familie en leerkrachten haar een voorbeeldige tiener noemen, ontdekt de Cel Vermiste Personen dat Amber heel wat geheimen voor hen heeft.
Dave trekt met drie vrienden naar de Ardennen om zijn laatste weekend als vrijgezel te vieren. Wanneer zijn toekomstige bruid hen niet meer kan bereiken, blijken de vier allemaal spoorloos.
Marks vrouw Lisa en zoontje Jeroen verdwijnen plots tijdens een korte vakantie aan de kust. Marc vraagt aan zijn broer Eric, hoofd van de Cel Vermiste Personen, om hem te helpen. Jeroen wordt snel teruggevonden, maar Lisa blijft spoorloos...
De 18-jarige Dina verdwijnt na een reis met haar familie naar Marokko. De Cel Vermiste Personen ontdekt dat Dina haar Marokkaanse familie te schande heeft gemaakt door een huwelijk te weigeren.
De Cel Vermiste Personen onderzoekt de verdwijning van de succesvolle zakenman John Termont. Omdat hij in zijn carrière vaak zonder scrupules te werk gaat, is het lijstje met verdachten lang.
Karel Dooms staat als pedofiel bekend bij de politie, maar door procedurefouten of gebrek aan bewijs kon hij telkens zijn straf ontlopen. Net nu de twaalfjarige Sabine verdwijnt, is hij spoorloos...
Nick en pedofiel Karel Dooms moeten de handen in elkaar slaan om het vermiste meisje Sabine terug te vinden. Nick heeft de hulp van Dooms nodig en voor Dooms lijkt dit de enige manier om zijn onschuld te bewijzen.
Pas nadat zijn vrouw Angela al enkele dagen verdwenen is, brengt de bekende wielerploegleider Hans Van Poucke de Cel Vermiste Personen op de hoogte. De Cel stelt vast dat Hans in de eerste plaats met zijn wielerploeg getrouwd lijkt te zijn.
Kenny en zijn vrouw Sonia baten samen een pastabar uit. Wanneer Kenny op een dag niet thuiskomt, schakelt Sonia de Cel Vermiste Personen in. Al snel blijkt dat zij en haar man financiële problemen hebben.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
€ 9,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks