Assisen

Assisen

Eén moord, één beschuldigde en heel wat getuigen. Wie spreekt de waarheid?

Afleveringen

8 afleveringen

Eveline Van Laecke wordt aangetroffen naast het dode lichaam van haar mentor, op de premièreavond van diens nieuwste creatie. Ze is de hoofdverdachte in het onderzoek. Drie jaar later staat zij terecht voor moord.
Op de tweede zitdag van het proces tegen Eveline Van Laecke komen zowel de familie van het slachtoffer aan het woord, als sommige van de medewerkers uit zijn compagnie, die hij ook als één grote familie beschouwde.
Dag drie van het assisenproces focust op het gerechtelijk onderzoek van de speurders naar de moord op Samuel Indria. We zien beelden van de ondervraging van Eveline Van Laecke, en van de reconstructie van de avond van de moord.
De veroordeelde fysiotherapeut John Nasser komt in de rechtbank getuigen over het vermeende misbruik van twee danseressen, waarvan één na zijn veroordeling uit het leven stapte.
Nog meer duistere geheimen gaan circuleren over de companie. Lieven Vangaevere, de voorzitter van de raad van bestuur, blijkt in opspraak te komen door een seksschandaal maar ook Maria Hernandez blijkt niet helemaal zuiver op de graat te zijn.
Bregt Craps en Anna Senden proberen de jury te overtuigen met hun vurige slotpleidooien. Is sterdanseres Eveline Van Laecke, schuldig of onschuldig aan de dood van Samuel Indra?
De dag van het verdict, alle argumenten pro -en contra werden door de volksjury tegen elkaar afgewogen: is sterdanseres Eveline Van Laecke schuldig of onschuldig aan de moord op haar mentor.
We gaan terug naar de avond van de moord en krijgen de ware toedracht te zien, was het verdict van de volksjury al dan niet terecht?
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
€ 9,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks