Déjà Vu

Déjà Vu

De drukbezette radiostem Florence Fierens haar dochter overlijdt plots. Ze krijgt de kans om het verleden opnieuw te beleven en om haar kind terug te zien.

Afleveringen

6 afleveringen

Florence bereikt een nationaal publiek met haar ochtendshow op de radio. Ze zet zich in voor vrouwenrechten en tegen huiselijk geweld. Maar haar zorgeloze leventje komt helemaal op zijn kop te staan, wanneer haar dochter uit het leven stapt.
Florence kan haar geluk niet op, wanneer blijkt dat de belofte van 'Reset Inc.' waarheid is geworden. Ze reisde terug in de tijd en staat oog in oog met haar nog levende tienerdochter, Louise.
Uit angst haar kwijt te spelen, laten Nick en Florence hun steeds meer labiele dochter Louise opnemen in de psychiatrie. De neerwaartse spiraal waar Louise zich in bevindt lijkt onafwendbaar.
Een avondje Brussel met het gezin, naar aanleiding van de uitreiking van de Medaille voor Uitzonderlijke Verdienste voor Florence, loopt faliekant af. Haar ex-man Nick en Florence komen na een intens gesprek samen in bed terecht.
Florence is meer dan ooit verward, nu ze met de hulp van 'Reset Inc.' tien jaar is teruggereisd in de tijd. Het is een periode waar zij en Nick nog niet gescheiden waren en dat doet haar zichtbaar deugd.
Florence en Nick moeten een pijnlijke passage uit hun verleden opnieuw doorworstelen. De onterechte klacht van een studente tegen Nick voor ongewenste intimiteiten brengt inzicht in de vertroebelde relatie met zijn dochter Louise.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
PROMO: Bespaar nu 30%
€ 8,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks