Storm Lara

Storm Lara

Radiostem Lara is een charismatische maar complexe vrouw, die nooit een blad voor de mond neemt. Een mysterieuze beller doet de gemoederen hoog oplaaien in de studio en Lara's karakter zal op de proef gesteld worden.

Afleveringen

4 afleveringen

De tot de nacht verbannen radio-DJ Lara en haar sidekick Rafik moeten alles op alles zetten om voldoende luisteraars te krijgen en zo hun baan te behouden. Dan belt de suïcide Suzy. Zij lijkt hun ticket terug naar de dagprogrammering.
De spanning tussen Lara en Rafik loopt steeds op, niet alleen over de aanpak van een zelfmoordbeller in hun nachtshow, maar ook privé. Suzy blijkt nog een rekening te willen vereffenen. Rafik schakelt de hulp in van de politie.
Suzy infiltreert steeds meer in het leven van Lara en Rafik. De kwetsbare vrouw heeft de touwtjes strak in handen en ze raken verwikkelt in een slopend kat- en muisspel. Stella van zelfmoordpreventie komt naar de studio om hen bij te staan.
Rafik probeert Lara te helpen, maar de spanning is onhoudbaar. De altijd zo zelfverzekerde Lara wordt door Suzy geconfronteerd met haar eigen tekortkomingen. Hoogmoed komt voor de val en Lara valt diep, totdat ze de keuze maakt om te vechten.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
PROMO: Bespaar nu 30%
€ 8,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks