De Parelvissers

De Parelvissers

Enkele vrienden komen bij elkaar om terug te blikken op de op- en ondergang van hun productiehuis De Parelvissers. Een van hen maakt een documentaire over de vermiste oprichter Jan De Ridder.

Afleveringen

6 afleveringen

Vijf jaar na het faillisement van De Parelvissers brengt Piet, de broer van Jan, iedereen weer bij elkaar in de Ardennen omdat hij een documentaire wil maken over Jans verdwijning.
De ware toedracht over de Parelvissers en hun relatie tot mekaar komt aan het licht. De Parelvissers overwegen om een eigen tv-zender op te starten. An kan maar niet begrijpen waarom Jan haar niet in vertrouwen genomen heeft.
Niemand van de Parelvissers weet hoe te reageren op de brief van Jan. Steffie krijgt het erg moeilijk en besluit niet langer in het huis te blijven. Nog steeds is iedereen op zoek naar antwoorden op oude vragen.
De affaire van Guido en An komt aan het licht. Een fotograaf duikt op voor een reportage, dit veroorzaakt wrijving tussen Dick en de anderen. Piet blijkt iedereen gevolgd te hebben met verborgen camera's en opnameapparatuur.
Waar is Jan De Ridder is en welke complotten spelen er allemaal tussen de voormalige medewerkers van het productiehuis de Parelvissers? Nu het einde nadert wordt het complot duidelijk en lopen de spanningen hoog op.
Einde van het geldmysterie.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
€ 9,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks