De Ronde

De Ronde

De Ronde van Vlaanderen vormt de achtergrond van deze Vlaamse topreeks waarin verschillende personages worden belicht die net als de renners alles hebben te winnen en te verliezen.

Afleveringen

9 afleveringen

Paaszondag, 4 april 2010. In Brugge maken een tweehonderdtal renners zich klaar voor de 94ste Ronde van Vlaanderen. Een zee van supporters wacht hen op langs het parcours, miljoenen anderen volgen 'Vlaanderens mooiste' op radio of tv.
Assistente Vera doet vandaag haar eerste echte regie. Ze verzorgt het programma van Karl Vannieuwkerke die het sportspektakel aan elkaar praat.
Dieter wordt geconfronteerd met een pijnlijke herinnering. Lou moet een moeilijke beslissing nemen. Ook in de koers vallen ondertussen de eerste slachtoffers.
Terwijl het bordeel Havana zijn deuren opent en de koers daar bijna voorbij zal komen, krijgt Ulrike slecht nieuws te horen over haar zus.
Dieter brengt Lasse in een lastig parket. De wagen wordt aan de kant gezet. In de Havana komen de eerste klanten aanbellen, Marc Six loopt in de val.
Pastoor Rik komt voor een verschrikkelijk dilemma te staan. Inspecteur Tommy gaat op zoek naar een oude liefde, ook de regie van de Koppenberg merkt dit op.
Reddy gaat op zoek naar zijn gestolen grasmachine. Net wanneer de renners de bergzone bereiken, komt Vera alleen te staan in de regiewagen.
Terwijl de koers volop aan de gang is, probeert regisseur Miel zijn broer Lou te helpen. Dieter brengt Lasse opnieuw in de problemen. In de chalet wachten Filip en Johan tevergeefs op de terugkomst van Bart.
Lasse en Dieter sluiten hun dag af in de feesttent waar ook de VIPS toekomen. Brahims neef Abdel komt om uitleg vragen. De koers zit erop, de renners komen aan.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
€ 9,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks