Niets Te Melden

Niets Te Melden

Twee inspecteurs die iedere nacht weer in hun auto zitten voor de observatie van een drugskartel, terwijl er - net als bij de collega's op de dispatch en bij de criminelen in het pakhuis - haast niets gebeurt.

Afleveringen

6 afleveringen

Inspecteurs Staes en Hendriks observeren een pakhuis waar een drugsbende zich schuilhoudt. Maar voorlopig is het windstil en dus is de boodschap voor Anke en Carine op de centrale steevast: 'niets te melden'.
Glenn, het neefje van de baas, wordt de nieuwe partner in crime van Bill. Staes en Hendriks proberen een overijverige bewakingsagent af te schepen. Anke vertelt over het incident dat tot haar overplaatsing heeft geleid.
Hendriks geniet volop na van zijn date met Anke. Voor Hendriks wat het een topdate, voor Anke de slechtste ooit. Carine begrijpt niet waarom haar zoon Liam op school werd geschorst. En Glenn werkt Bob meer en meer op de zenuwen.
Staes en Hendriks hebben een extra getuige mee. Bill en Bob discussiëren over de vraag of een profvoetballer die uit de kast komt moedig is of niet. En Carine heeft noodgedwongen haar zoon mee naar het werk.
Staes wordt ondervraagd over het schietincident. Hendriks is onwennig nu hij niet met zijn vaste collega in de wagen zit, maar met een inspecteur uit Nederland. En Bob leert Bill hoe je een lijk onthoofdt.
Bob en Bill dromen van een mooie koffiebar in Amsterdam. Anke legt uit waarom tabasco er voor zorgde dat haar relatie op de klippen liep. Bij Staes en Hendriks staan de zenuwen strak gespannen, want het moment van de grote inval is aangebroken.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
€ 9,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks