Van Vlees en Bloed

Van Vlees en Bloed

De familie Vangenechten baat al sinds 1952 een slagerij uit. Hun hele leven draait rond de zaak. Wanneer kleinzoon Rudy na tien jaar afwezigheid terug opduikt, gaan de poppen aan het dansen.

Afleveringen

7 afleveringen

Na een lange afwezigheid keert beenhouwerszoon Rudy Vangenechten terug naar huis. Tot grote vreugde van zijn moeder en zijn grootmoeder. En tot even groot ongenoegen van zijn vader Andre.
Mikes plannen om de zaak over te nemen, worden gedwarsboomd door Rudys terugkeer. Moemoe mag het ziekenhuis verlaten. Andre maakt meteen van de gelegenheid gebruik om een en ander definitief te regelen.
Andre probeert Luc met een geschenk aan zijn kant te krijgen. Rudys pogingen om weer een goede beenhouwer te worden, zijn niet echt succesvol. Joepie, de hond van de familie, zorgt ervoor dat Luc en Rudy een andere kant van Andre leren kennen.
Andre en Liliane worden allebei 50. Rudy geeft ze een weekend aan zee cadeau, waar ze eindelijk maar eens tijd voor elkaar moeten maken. Ondertussen houdt hij met Anke, Mike en Luc de beenhouwerij draaiende....
JB, een oude kennis van Rudy, komt langs. Hij lijkt niet van plan om weer te vertrekken. En Liliane neemt eindelijk wat tijd voor zichzelf.
Een weekend per jaar is de echte van Vangenechten pens te krijgen, al generaties lang een specialiteit. Dankzij Maurice komt niet alleen de jaarlijkse pensenkermis, maar het voortbestaan van de beenhouwerij in het gedrang.
Maurice trekt de klacht tegen Andre in en blijft dan bij hem in het bos overnachten. Tijdens de nacht moet Andre de Vangenechten-pens maken voor de jaarlijkse kermis. Aangezien hij in het bos zit, wil Rudi de pensen maken.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
€ 9,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks