Het Eiland

Het Eiland

Legendarische en hilarische televisieserie van eigen bodem. De werknemers van Cynalco Medics proberen met elkaar op te schieten en te overleven terwijl de werkuren langzaam maar zeker wegtikken.

Afleveringen

7 afleveringen

Guido Pallemans, Michel Drets en Frankie Loosveld werken alle drie aan hetzelfde bureau-eiland op de dienst administratie van Cynalco Medics, een bedrijf dat gespecialiseerd is in medische apparatuur.
Guido Pallemans is nu diensthoofd van de sectie import/export van de Cynlaco-administratie en dat valt hem zwaar. Er komt teveel op hem af en hij slaagt er maar niet snelle en juiste beslissingen te nemen.
Guido Pallemans krijgt vandaag zijn bedrijfswagen, met GPS. Michel Drets heeft een nieuw systeem ontwikkeld om Guido te helpen bij het handhaven van de orde op de dienst. Alain Vandam wordt geinterviewd voor het Cynalco-magazine.
Dre Vandam, de vader van Alain, maakt op de dienst kennis met de collegas van zijn zoon. Hij maakt van de gelegenheid handig gebruik om Guido een industriele zonnewering aan te smeren.
De eerste lentedag is op het eiland een dag vol van traditie en symboliek. Alain is hiervan niet op de hoogte en kan de aanhoudende pesterijen van Frankie niet langer aan. Het komt tot een uitbarsting.
Meneer Hasselbanks, de grote baas van Cynalco, bezoekt het bedrijf. Guido Pallemans wordt uitgenodigd voor een gesprek. Dit terwijl Lydia Protut een workshop over groepsdynamiek organiseerde voor zijn dienst. Alain heeft liefdesverdriet.
Diensthoofd Guido Pallemans snakt naar een rustige dag. Maar Frankie Loosveld heeft een plan uitgewerkt om op een speelse manier de productiviteit te verhogen. En Linda zou graag haar kunstwerk op de dienst tentoonstellen.

Anderen bekeken ook

Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers