Het Eiland

Het Eiland

Legendarische en hilarische televisieserie van eigen bodem. De werknemers van Cynalco Medics proberen met elkaar op te schieten en te overleven terwijl de werkuren langzaam maar zeker wegtikken.

Afleveringen

6 afleveringen

Guido Pallemans wil niet langer diensthoofd zijn en beveelt Michel Drets aan als plaatsvervanger. Alain 'de Protput' lijkt eindelijk aanvaard door Frankie Loosveld. Maar Frankie heeft het moeilijk met de terugkeer van Guido.
Vandaag komt Bucky Laplasse, de nieuwe manager, voor het eerst op de vloer om kennis te maken met de dienst administratie van Cynalco Medics. Dat zorgt meteen voor de nodige onrust bij Michel Drets.
Bucky legt aan Michel Drets uit hoe belangrijk networken is. Michel moet het gezicht van de administratie worden en iedereen moet weten wie dat gezicht is. Frankie Loosveld is door het dolle heen omdat een van zijn idee├źn goedgekeurd is.
Alain denkt dat Liesje kwaad is en dat zit hem dwars. Sammy Tanghe vangt hem op. Michel Drets heeft van zijn vrouw een delicate opdracht meegekregenn, maar door een onverwachte afspraak met Bucky moet hij zijn opdracht overdragen aan Guido.
Michel Drets komt met nieuwe moed op de dienst en voelt zich strijdbaarder dan ooit. Frankie heeft het nog moeilijk met de dood van Lesley. Alain is in paniek omdat hij valselijk beschuldigd wordt. Liesje verjaart vandaag en geeft een feestje.
Het feest van Liesje gaat in volle hevigheid verder. Blijft Michel in supervorm? Danst Sammy het gat van zijn lijf? Zal Frankie de discobar onbeschadigd teruggeven? Krijgt Linda de droomdate waar ze op hoopt?
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand € 13,95 € 19,95 € 8,95 € 11,95 € 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Basic jaarlijks