Red Light

Red Light

Carice van Houten, Halina Reijn en Maaike Neuville schitteren in deze bekroonde psychologische misdaadserie over de gevaarlijke wereld van mensensmokkel en prostitutie.

Afleveringen

10 afleveringen

Esther krijgt te maken met een groot verlies, maar kan haar man niet bereiken. Evi krijgt een moordzaak toegewezen die wordt gelinkt aan het van-mensenhandel-verdachte koppel Sylvia en Ingmar. Sylvia krijgt een deal aangeboden.
Esther doet aangifte van Erics vermissing. Ze komt achter pijnlijke informatie. Evi's acties leiden tot een grote confrontatie met Gust. Ingmar krijgt het aan de stok met zijn Amsterdamse rivaal Elarbi. Sylvia ontdekt iets.
Sylvia liegt dat ze een abortus heeft ondergaan. De politie confronteert haar met een foto van Ingmar, Petra en hun kind. Imana wordt door Elarbi verminkt teruggebracht. Ingmar beraamt wraak op Elarbi. Gust heeft Evi uit het huis gezet.
Het lichaam in de Schelde blijkt van Eric. Esther is dan toch niet zwanger en mag het zaad van Eric niet gebruiken nu hij dood is. Veronique bekent dat ze Eric bij Tropicana heeft gezien. Sylvia maakt een afspraak met de politie.
Esther wordt verhoord door Evi en Sam en houdt vol er niks mee te maken te hebben. Vervolgens zoekt ze contact met Sylvia, die daar niks van wil weten. Samen met de politie maakt ze een plan hoe ze Ingmar op heterdaad kunnen betrappen.
Esther zoekt opnieuw contact met Sylvia. Evi besluit Veronique te volgen. Sam komt meer te weten over Veronique. De politieactie staat op het punt te beginnen als Sylvia overvallen wordt door twijfel. Esther schrikt van onverwacht bezoek.
Het onderzoek focust zich nu op Ingmar en Sylvia. Esther weet niet wat ze met Sylvia aan moet en stuurt haar weg. Ingmar zit zijn vriendin op de hielen. Esthers band met Jeroen krijgt een andere lading. Evi opent haar hart voor Gust.
Evi en Sam helpen de Afdeling Mensenhandel met een grootschalige inval bij het bungalowpark van Ingmar. Esther krijgt onthullende informatie. Ondertussen is Evi haar op het spoor en ook Ingmar lijkt weer dichterbij te komen.
Sylvia en Esther vluchten samen naar het jachthuis van de familie van Esther. Evi en Esther krijgen schokkend nieuws. Esther en Sylvia komen recht tegenover elkaar te staan. Ondertussen zit Ingmar hen op de hielen.
Er ontstaat een confrontatie tussen Ingmar en de vrouwen. Eindelijk wordt duidelijk wie Eric heeft vermoord. Het wordt een strijd op leven en dood. Ondertussen wordt Evi geconfronteerd met verraad van iemand die dicht bij haar staat.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
PROMO: Bespaar nu 30%
€ 8,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks