Studio Tarara

Studio Tarara

1993. De sketchshow 'Studio Tarara' is het kijkcijferkanon van VTM, maar achter de schermen worstelen de acteurs met heel wat demonen. Een zelfmoord sleurt de hele cast mee in een politieonderzoek.

Afleveringen

8 afleveringen

23 april 1993. De kijkcijfers van sketchshow 'Studio Tarara' pieken. Kleedster Babs is jarig en wordt op de set verrast door haar collega's. Het is de aanleiding voor alweer een stevig feestje.
2 mei 1993. Producer Christine probeert alles in goede banen te leiden. VTM-coryfee en publiekslieveling Jean Van Hoof komt de ploeg versterken. Alles lijkt weer onder controle, tot blijkt dat ook Jean een duister kantje heeft.
11 mei 1993. De verliefde Ricky komt te weten waarom Roxanne ontslagen werd bij het 'Rad van Fortuin'. Na Babs krijgt nu ook Sandra af te rekenen met de duistere kant van Jean, die als goed weet hoe hij een vrouw het zwijgen moet opleggen.
13 juni 1993. Christine wil dat Ricky optreedt in 'Tien om te Zien'. Op de set hangt er romantiek in de lucht. Backstage bij 'Tien om te Zien' steken de twijfels bij Ricky weer op.
28 juni 1993. Opwarmer Patrick is tot over zijn oren verliefd op Sandra. Roxanne en Ricky groeien steeds meer naar elkaar toe. Ricky is zo zwaar onder de indruk van haar verhaal dat hij een fatale fout begaat.
1 juli 1993. De hele ploeg is van slag door wat er met Ricky en Roxanne gebeurd is. Christine kan niet anders dan Jean opnieuw inschakelen voor de 24 urenmarathon ten voordele van Levenslijn. Patrick kan de breuk met Sandra maar niet verwerken.
12 augustus 1993. Ricky is opgenomen in een ontwenningskliniek en Jean maakt opnieuw deel uit van de cast van 'Tarara'. Het is alle hens aan dek voor 'De 24 uur van Tarara'. Zelfs Babs wordt opgetrommeld om in de sketches mee te spelen.
13 augustus 1993. Tijdens de marathonuitzending lopen de spanningen in de coulissen van 'Tarara' verder op, tot ze een tragisch hoogtepunt bereiken. Agent Pascal vindt het laatste puzzelstukje in zijn onderzoek naar de mysterieuze zelfmoord.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
PROMO: Bespaar nu 30%
€ 8,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks