Twee Zomers

Twee Zomers

Psychologische VRT-thrillerreeks over een vriendengroep die gechanteerd wordt met beelden van dertig jaar geleden.

Afleveringen

6 afleveringen

Peter en Romée nodigen hun oude vriendengroep uit op een privé-eiland om de 50e verjaardag van Romée te vieren. Het doel van de reis verandert snel wanneer Peter net voor aankomst gechanteerd wordt met een video van dertig jaar geleden.
Peter licht Stef als enige in over de video en de chantage die ook Stef en Didier in de problemen brengt. Een gevoel van wantrouwen heerst. De bende viert Romées verjaardag in een gespannen sfeer.
De eerste zomer: het is de ochtend na de feiten en de jongens beseffen maar al te goed wat er de avond voordien gebeurd is. Wanneer Sofie zich niks lijkt te herinneren, verbranden ze de tape met het bewijs.
De eerste zomer: de groep besluit om pillen te nemen en het draait al gauw uit op een stevig feestje. Op het eiland confronteert Romée Peter nadat ze de beelden zag. Durft Peter het haar te vertellen?
De confrontatie tussen Luk en de andere mannen is niet meer te vermijden. De chantagevideo blijkt niet het enige geheim dat in de vriendengroep heerst. Romée verrast heel de groep en vooral Peter met nieuws dat er stevig inhakt.
Alles staat op het spel. De groep hangt compleet uit elkaar. De spanningen lopen hoog op, want intussen is duidelijk dat niemand dit eiland zal verlaten voor de waarheid eindelijk aan het licht komt.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
PROMO: Bespaar nu 30%
€ 8,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks