#hetisingewikkeld

#hetisingewikkeld

We volgen een koppel dat het helemaal voor elkaar lijkt te hebben. Een goeie job, een mooi huis, 2 prachtige kinderen en toffe vrienden. Wat moet een mens meer hebben? Wel, liefde en passie mogen niet ontbreken, en laat daar nu juist het schoentje wringen.

Afleveringen

8 afleveringen

Lien is dagelijks getuige van hoe Peter met Charlotte een tweede adem vindt. Ondertussen zijn Ine en Valerie hoogzwanger, en worden ze gesteund door hun partners. Lien voelt zich als enige single het buitenbeentje.
Lien is er getuige van hoe Charlotte niet enkel het hart van Peter verovert, maar ook dat van de kinderen. Ze besluit niet langer lijdzaam toe te zien en zet de aanval in.
Babyboom : zowel Ine als Valerie zijn bevallen. Ine worstelt met het moederschap en krijgt het bovendien moeilijk met haar leugen tegen Nicolas. Lien ontdekt dan weer de voordelen van haar vrijgezellenbestaan.
De kinderen willen graag samen met Lien en Peter Pasen vieren. Ze willen noch steeds het perfecte gescheiden gezin zijn. Ine biecht aan Nicolas op dat hij niet de vader is van de pasgeboren Leon.
Ine zit na de breuk met Nicolas in zak en as. De zorgen voor baby Leon komen daardoor vooral op de schouders van Lien en Peter terecht wat bij hen mooie herinneringen losmaakt, tot grote ergernis van Charlotte.
Lien treft Peter wenend in de kelder : Charlotte heeft hem verlaten. Terwijl hij geteisterd wordt door liefdesverdriet tracht Lien er zoveel mogelijk voor hem te zijn.
Hoewel Peter het vertrek van Charlotte nog niet helemaal verwerkt heeft, besluiten Lien en Peter hun relatie toch nog een kans te geven. Ze starten relatietherapie, onder druk van de kinderen.
Peter en Lien geven hun relatie opnieuw een kans. Peter stelt zelfs voor om de openingsdans die ze op hun huwelijk nooit gedanst hebben alsnog te dansen op Liens verjaardagsfeest.

Anderen bekeken ook

Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers